iyidir seni sormalı canımslm arkadaşlar, herkes iyimi?
iyidir seni sormalı canımslm arkadaşlar, herkes iyimi?
sağolö cnm iyiyim çok şükür yükseldi değerim sen nasılsın cnmcanim,nasilsin?seni cok merak etti.biraz okudum yazilari,iyi gidiyor galiba?
sağol bitanem allah razı olsun yarın yanına gidecez allah izin verirseŞura yeğenine çok geçmiş olsuni Allah şifa versin canım.
sağol cnm allah razı olsun nasılsın cnm
slm canm ıyıyım sen nasılsın[/QUOTE
İyi sayılır grip atlatmaya çalışıyorum 10 gündür mahvetti beni, ben aleo veralı bir ürün seti aldım İzmir li bir dr dan bkalım bu ay onları kullanıcaz artı pre-seed kullanmdım onuda kullanıcam, ovulasyon testleri hep nefatifti bu ayda yapıcam bakalım takip edicem nasıl gidicek merak ediyorum adetimin 4. günü bugün,
NOT: Benim net bağlantısı 14,00'de kesiliyor cevap yazamayabilirim...

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

anne oldu cinsiyeti kız
anne oldu cinsiyeti erkek

anne oldu cinsiyeti kız

2010 ANNE ADAYLARI

canım hoşgeldin aramıza aşılama yaptırdığına göre bir süredir bebek düşünceniz var demekki inşallah tez vakitte olur gülüm aşılamaya yönlendiriliş sebebinizi söylermisin bitanem tabi özel değilse...
tabiki sölerim bende polikistik over var 2 yıllık evliyim yaşım 28 ama okadar çok doktorlara gitmeme rağmen olmadı en son aşılama yaptırdık tutmadı şimdide kafam çok karışık bilmiyorum yani öle bi süre ara verdim....
İyi sayılır grip atlatmaya çalışıyorum 10 gündür mahvetti beni, ben aleo veralı bir ürün seti aldım İzmir li bir dr dan bkalım bu ay onları kullanıcaz artı pre-seed kullanmdım onuda kullanıcam, ovulasyon testleri hep nefatifti bu ayda yapıcam bakalım takip edicem nasıl gidicek merak ediyorum adetimin 4. günü bugün,
NOT: Benim net bağlantısı 14,00'de kesiliyor cevap yazamayabilirim...