ıyyım canım ıdare edıyorum ıste.....hep aynı seyler degısık bısey yok valla:laugh:eeeeeee tatlım cadım sen neler yapıyosun anlat hele bakim çıktnmı depresyondan
ıyyım canım ıdare edıyorum ıste.....hep aynı seyler degısık bısey yok valla:laugh:eeeeeee tatlım cadım sen neler yapıyosun anlat hele bakim çıktnmı depresyondan
Kızlar yeni topiği incledim irdeledim , bizim hamişlerden kimse yokk, hep yeni üyeler , ama takdir ettim 19 kişi online dı misafirler hariç yaniiiii
ben çıkıyorum tatlişkolarım , hepinizi teker tekeeer öpüyorum ,kendinize iyi bakınnn
evet tatlım düşmüşüm..size hoşçakalın diyeyim diye girdim burda da acil bi durum var..çıkmam lazım desen annene çok geçmiş olsun diyorum kolay gelsin öpüyorum seni
kızlar hepinizi öpüyorum
bitanem çok çok geçmiş olsun annenede sana inş ikinizde en kısa sürede iyileşirsiniz
çok stres yapğtın bikere bende de olmuşdu iğne vermişdi dr kurddeeşen demişdi
inş çabucak iyileşirsiniz benim dr gitmem lazım hala bekliyorum hiç gidesim gelmiyo
çektir gülüm yaa artık demediğimiz yöntem kalmadı bide rahim filmini dene inş hamiş olursun yakınad hayırlısıyla bitanecim allah yardımcın olsun
Kızlar yeni topiği incledim irdeledim , bizim hamişlerden kimse yokk, hep yeni üyeler , ama takdir ettim 19 kişi online dı misafirler hariç yaniiiii
ben çıkıyorum tatlişkolarım , hepinizi teker tekeeer öpüyorum ,kendinize iyi bakınnn
ıyyım canım ıdare edıyorum ıste.....hep aynı seyler degısık bısey yok valla:laugh:
desen cim rabbim sifa versin annen ne... Sanada bebisler versin cifter cifter...
al bendende okadar tatlım cadım biz depresyona girmeyelimde nereye girelim diymi ama😛iha:seni alıp gidicem buralardan :laugh:
inş bitanem yaaa ama korkuyo insan insan işde elimde diğil şuan bebişi fazla düşünmemeye çalişiyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum daha rahat oluyo insan
evettttttttttttttttt gıdelımmmal bendende okadar tatlım cadım biz depresyona girmeyelimde nereye girelim diymi ama😛iha:seni alıp gidicem buralardan :laugh:
sağol bi denemmm
canım benim , gülüm ne olur iyi bir doktora git lütfenn, bak böyle beklemekle hiçbirşey elde edemezsin, sadece zaman kaybı hem senin için hem bebişin için o da bekliyor annesine kavuşmak için , meleğini bekletme daha fazla göbişine gelmek için yardıma ihtiyacı var ve sadece iyi bir dr. Yardımcı olabilir, hadi lütfen bir an önce bir dr. Bul ve git tatlım.
öptümm
oooohhh 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver veeerrrr
kız cevap yaz hadi gidicemm