iyiyim tontişim..noolsun iş güç..ilaç..doktor..bebek işleri🙂
şehnazım yoğunsun baya kolay gelsin inş
şehnazım yoğunsun baya kolay gelsin inş
ya tatlılarım hayat böyle işte..koşuşturmaca..zaten bu amaçlarımız koşturmalarımız olmasa bomboş kalırdık..o da en azından benim için iyi olmazdı..ben köle olarak doğmuşum çünkü😛iha:bebek olursa bir 'SAHİP' de o olur yani..bende çok sahip var çünküanladım canım... bizdeki işler ne çok yaaaa dimi 🙂 umarım senin için herşey yolunda gider

ya tatlılarım hayat böyle işte..koşuşturmaca..zaten bu amaçlarımız koşturmalarımız olmasa bomboş kalırdık..o da en azından benim için iyi olmazdı..ben köle olarak doğmuşum çünkü😛iha:bebek olursa bir 'SAHİP' de o olur yani..bende çok sahip var çünkü![]()
ya tatlılarım hayat böyle işte..koşuşturmaca..zaten bu amaçlarımız koşturmalarımız olmasa bomboş kalırdık..o da en azından benim için iyi olmazdı..ben köle olarak doğmuşum çünkü😛iha:bebek olursa bir 'SAHİP' de o olur yani..bende çok sahip var çünkü![]()
ya değişik bişi yok annem babam abim eşim işim elemanlarım..ben hepsinin kölesiyim işte o..önemli bişi yok..bi de bebiş gelirse bi de o çıkar kafama o olur işte..böyle düşünmene sebep olan ne sakıncası yoksa sorabilir miyim.kadın olmak kolay değil.sorumluluk çok çeşitli oluyor.
kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyor ve alnıma koyuyorum heheheheheee