evet canım seni çok iyi anlıyorum....insan zaten üzülüyo birde çevre baskısı oldumu gelde işin içinden çık herkes soruyo daha yokmu daha yokmu birgün birisine fena patlıcam evet yok biz bu işi beceremiyoz gel bize yardım et dicem.....çağrıma kulak verdiğin için teşekkürler izgi ama üzülüyo insan işte..
pembedüş bende polikistik over yokmuş zaten hiçbir belirtisi yada bulgusuda yok sadece daha çabuk çocuk sahibi olayım diye verdi ama bakalım
fsh dediğin ne oluyo?
evet canım seni çok iyi anlıyorum....insan zaten üzülüyo birde çevre baskısı oldumu gelde işin içinden çık herkes soruyo daha yokmu daha yokmu birgün birisine fena patlıcam evet yok biz bu işi beceremiyoz gel bize yardım et dicem.....
işte bu yüzden daha 4 ay olmasına rağmen bu sinir bozucu baskılar yüzünden 4 yıl beklemiş gibi yorgun hissediyorum kendimi resmen strese sokuyorlar insanı....
canım benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....
teşekkürler dilara Allah hayırlısıyla benim gibi isteyenlere bebiş nasip eder inşallahgecmis olsun tatlim yaaa... üzülme. Insallah gelecek ay tutar...
evet canım seni çok iyi anlıyorum....insan zaten üzülüyo birde çevre baskısı oldumu gelde işin içinden çık herkes soruyo daha yokmu daha yokmu birgün birisine fena patlıcam evet yok biz bu işi beceremiyoz gel bize yardım et dicem.....
işte bu yüzden daha 4 ay olmasına rağmen bu sinir bozucu baskılar yüzünden 4 yıl beklemiş gibi yorgun hissediyorum kendimi resmen strese sokuyorlar insanı....
canım benim ne 15 kıssss öle o.....sen tedavi olmuyormuydun oyyyyy canım benim inşallah 4 dört nala koşan fsh hormonun bacakları kırılırda bir daha yükselemez hııımmmm pis fsh pembe düşümün dengesini bozuyofsh bir hormon ve çok önemli eğer fsh yüksek çıkarsa yumurtlama olmuyor yumurtlama olmayıncada bebek sahibi olamıyoruz fsh 7 nin altında olması gerek benim 15 🙁
amin hepimizinevet canım seni çok iyi anlıyorum....insan zaten üzülüyo birde çevre baskısı oldumu gelde işin içinden çık herkes soruyo daha yokmu daha yokmu birgün birisine fena patlıcam evet yok biz bu işi beceremiyoz gel bize yardım et dicem.....
canım benim ne 15 kıssss öle o.....sen tedavi olmuyormuydun oyyyyy canım benim inşallah 4 dört nala koşan fsh hormonun bacakları kırılırda bir daha yükselemez hııımmmm pis fsh pembe düşümün dengesini bozuyo