canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora
ma haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesilere göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Icerisine ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora
ma haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesileri göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Icerisine ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.canım benim biz neden bu kadar kuzucuğuz anlamadım başkası olsa gider karının saçını başını yolar hem ne kesisiymiş bacım öyle o.....o kesilerden sonra zaten hamile kalman doğru olmaz herhalde bence daha iyi bir doktor bul yada burada görün bir doktora
ma haklisin.Hakettigi bu aslinda.Ya ne bileyim,Türkiyede o isi böyle yapmiyorlarmi?Bende onu düsündüm,simdi sezeryan gibi o ameliyati olsam,ondan toparlanmam icin kimbilir kac ay gececek.Bende kücük kesilere izin verip,ötekine izin vermemeyi düsündüm.Belki hersey temiz cikacak ve kendimi yardirdigimla kalacam.Hepsine ameliyattan önce tek tek imza atmak gerekiyor.Keske Türkiye ye gelme imkanim olsa canim yaa.O kücük kesileri göze alacam artik ne yapayim.Dügme kadar filanmis.Iceriye ucunda kamera ve isik olan aleti sokmak icinmis.