heeeee bacım kabul ediyorum biri bizi durdursun dedim hemen durdurdular bak benimle iyi geçinin yoksa yine durdururum forumu😛iha:
ya evet,bak durdurun dedin durdu sistem.Agzindan cikana dikkat et sende canim
Ama benimkini durduramadin iste🙂heeeee bacım kabul ediyorum biri bizi durdursun dedim hemen durdurdular bak benimle iyi geçinin yoksa yine durdururum forumu😛iha:
Ama benimkini durduramadin iste🙂Izgilim,masallah demedin nazar degdirdin iste.Hepsi senin yüzünden...

heeeee bacım kabul ediyorum biri bizi durdursun dedim hemen durdurdular bak benimle iyi geçinin yoksa yine durdururum forumu😛iha:

iyim çok şükür.epeydir giremiyordum evdeki yoğunluktan.özlemişim.iyiyiz gülüm sen nasılsın
Evet canim,sen dikkatli ol en iyisi.Ben zaten sasiriyordum senin isyerinden bu kadar rahat girebilmene.ya bende baglanti simdilik iyii.... kizlar isyerinden farkedilirse bu siteye cok girildigi ben bir daha gündüz giremiyecemmm. kitlerler cünkü bu siteyi o zaman...
ay napim laracım gülüm yaa elimde o var bağlantıyı dövemem yaa
iyiyiz fıstık sen nasılsın bebiş nasıl
Günaydin Dilaram.Ben iyim,sen nasilsin balim?Mercimegimiz nasil bakiim?Sanirim herkes baglanti problemi yasiyor.Benimki süper masallah.O yüzden makineli tüfek gibi msjlari siraliyom![]()
dünde bende aynisi olmustu.sinir olmustum ama bugün iyi simdilik...
ewet bcım yaaaaa dün deli oldum zaten 2 kelimeyi iletemiyo bekle bekle göbeeeeeem çatladı ya biz herşeyi beklemek zorundamıyız offff yaaaa bak şimdi açıcam bayramlık ağzımıoyyyy kurabiyem yerim ben seni senden değil o dünden beri feleğini şaşırdı umarım yakında düzelir yoksa olan benimn pc ye olucak
iyim çok şükür.epeydir giremiyordum evdeki yoğunluktan.özlemişim.
iyiyiz tatlim, bi sorun yok...
Kiz bi biz yasamiyoruz galiba... Almanyadan baglanan lar mi acaba diyee... Kizlar bsorunu olan bir sayfayi kapatip tekrar girsin bakalim... Benimde az önce iyi degildi ama simdi cok iyi...
SENİ TATLI CAD TEHDİT HEEEEE
ISIRIRSAM SENİ GÖRÜRSÜNNNNNNNNNNNN![]()