hoşgeldin bacım nasılsın
Sağol bacım iyiyim. Depresyonda bi kaç arkadaş varmış onları çıkaracaktım🙂
hoşgeldin bacım nasılsın
selam kızlar..
şimdi doktordan geliyorum..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
aaahhh bacım ahhhhhh gülelim boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr nolcak bu işin sonu bilmem(kendimi idamlık mahkumlar gibi hissediyorum yada kurbanlık koyunlar gibi yadaaaa marulsuz mercimek köftesi gibi yok yok en iyisi ben kendimi benzinsiz araba gibi hissediyorum yoksa ben kendimi havuçsuz tavşan gibimi hissediyoruum ayyy bacım ben kendimi nasıl hissettiğimi bile bilemiyorum bak şimdi başlıcam yine burası neresi? ben kimim? siz kimsiniz? annem nerde? demeye
canım ben gıttıgıdıyordan almıstım ama yurtdısındanda getırten var ben yurtdısından almaya cesarte edemedım ne olur ne olmaz dıye gıttıgıdıyordan aldım zaten gıttıgıdıyorada yurtdısından gelıyo aynısı nasılsa sadece bıraz daha pahalı
bacım hoşgeldinnnn çok sevindim Rabbim bu ay meleğini size hayırlı eylesinselam kızlar..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
selam kızlar..
Tmm cnım sağol Ben güvenilirliği konusunda da tereddüt ettim. Bir sakıncası yok değil mi kullanmanın
Sağol fıstığım iyiyim ben sağol, sizleri takip ediyorum bi taraftan bi taraftan çalışıyorumhoşgeldin kz nasılsın bakemmmm
hoşgeldin bacım nasılsın
heeee biz oluyoruz onlar canım bir el el atsan iyi olucak yoksa izgil bacım hepimizin elinden tuttu dibine kadar inicez depresyonun![]()
Sağol canım. Benim sanırım tüp bebek yaptırmam gerekecek o zamana kadar şansımı denemek istiyorumya canım kullanıp çok faydasını gören var zararı olsa zaten kımse denemez bence ama herkes ılk aydan hamıle kalacak dıye bır durum yok 6 aya kadar zaman tanıyo preseed 6 ay içinde preseedle hamıle kalmazsan doktora gıtmenı tavsıye edıyo zaten
kimse ben depresyondan çıkartamaz sıkı sıkı tutundum depresyoncuğuma en güzel en kanlı yerini gömüldüm (böyle giderse hayatım rahimden ibaret olucak heeee):n028:hoşgeldin bacım nasılsın