ıyı olmaya calsıyorum canım sen nasılsın varmı bı belırtı ne durumdasın soyle bakalım????hayırlı haberler verırsın ınsallahhhhhhh
neden iyi olmaya çalışıyorsun noldu canım benim
regl belirtilerim var canım yaaa.... amiiiinnnn canım
ıyı olmaya calsıyorum canım sen nasılsın varmı bı belırtı ne durumdasın soyle bakalım????hayırlı haberler verırsın ınsallahhhhhhh
canım neoluyo boyle sıkıntılar ust uste gelıyoooo can sıkıntısı hepsının nedenı ınan...daraltma kendını canım benımmkızlarrr burası çok karışık yazamıyorum
zılgıtı yedik çalışmıyoruz diye
şehnazım benimde dualarımdasınnn
şu preseed için beni ikna edin ne olur,kullananlar özelden bana yazsın anlatsın çok kararsızım çokkk
kaşıntılarım tam geçmedi maaleseffff , bide soluk borumda ve yemek borumda ödem oluştu,göğsüm daralıyorrrrr
bılmıyorum canım huzursuzum ve mutsuzum bılmıyorum hersey ters gıdıyooo anlamıyorum cok sansızım ben hıcbısey ıstedgıım yada bekledıgım gıbı olmuyo tek sansım esım allaha sukur...ama ne okuldan yana ne ısten yana sansım gulmedı bunlara can sıkıyorum huzursuzum ısten cıkmayı dusunuyorum mantıgım ve kalbım çelısıyooo oyle yanı...bellı olmaz canım regl olmama ıhtımalın olma ıhtımalın kadar bılıyosun ınsallah gelmez tatlımneden iyi olmaya çalışıyorsun noldu canım benim
regl belirtilerim var canım yaaa.... amiiiinnnn canım
kızlarrr burası çok karışık yazamıyorum
şu preseed için beni ikna edin ne olur,kullananlar özelden bana yazsın anlatsın çok kararsızım çokkk
kaşıntılarım tam geçmedi maaleseffff , bide soluk borumda ve yemek borumda ödem oluştu,göğsüm daralıyorrrrr
kızlar hepiniz harikasınız..ne diyeceğimi bilmiyorum..hepinizi seviyorum..şu an bana geçirdiğiniz duygu beni daha da güçlendirdi..inanın kendimi daha iyi metanetli ve güçlü hissediyorum..iyi ki varsınız..dünya tatlısı meleklerim benim..yüzlerini görmediğim ama yüreklerini hissettiğim güzel meleklerim..mucxxxx..
Senin kide benimkide inşalllah gelmez
kızlarrr burası çok karışık yazamıyorum
pre seed kullandım herşey çok farklı diyen kimdiiii ,özelden sormak istediğim şeyler varrrrr
bence kullan bacım hatta ben dün baktım gittigidiyora sonra foruma girdim sen karasızım yazmıştın dediğin doğru kredi kartı değilde havele olsa tam süper olacak nette 79 tldi ama eczanede kaç bilmiyorumkızlarrr burası çok karışık yazamıyorum