bacim dedimya evine alma kov gitsin öyle komsudan hayir gelmezheeee bacım ben sallıyomda o beni pek sallamıyo.....büyük bir itina ile beni takip ediyo
bacim dedimya evine alma kov gitsin öyle komsudan hayir gelmezheeee bacım ben sallıyomda o beni pek sallamıyo.....büyük bir itina ile beni takip ediyo
Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.
Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.
ayşegülüm okuldan gelince az önce test yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördüm... Hala inanamıorum, yarın kan testi yaptırsam kesin inanıcam. çok sağollllllll canımmmmmm

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

gel bacım gel ben tek başıma başa çıkamıyorum hadi burada biriyle bari biraz samimi olayım dedim anam burnumdan getirdi ne bu beeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaIzgilim,bekle geliyorum kizim.Senin komsuna bunu yapicam.ayy pes yaa...
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEEEEEEEEVVVVVVİİİİİİİNDDİİİİİİİİİİİM
iNŞALLLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN YARABBİM
GÜNÜN EEEEEEN GÜZEL HABERİ OLDU
darısı[sıze=5] bize ins allah bizede yasatsin demi kiz aysegül:esra:[/sıze]
helesi yani bacım kalk kalk kalk çabuk hemeb tükkanlaaaaa kapanmadan al yarın buraya bomba gibi haberlerle dönAy bak şimdi banada bir cesaret geldi bende gidip test alıcam
kızlar ben çıkıyorum sabaha innnnşaaaalllah güzel haberler veririm
bende özledim bacim seni gelir gelmez süper haber aldim hamile bacimiz cikti cok sevindim darisi bize bacum hepimize insallahcanım en iyisi uzak dur ne samimi uluyosu yüz vermme lütfen surat yap bişey yap uzak tut kendinden seni üzmesine izin verme kıyamam talıma napıyım canım benim kociş duruyo duruyo sohbetin içine .......anladınnn sen onuu
gel bacım gel özledim kssssssss