ay bak şimdi banada bir cesaret geldi bende gidip test alıcam
kızlar ben çıkıyorum sabaha innnnşaaaalllah güzel haberler veririm
inşş tatlım inşş seni böle kutlarızzz
ay bak şimdi banada bir cesaret geldi bende gidip test alıcam

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Tebrik ederim canim.Gözün aydin olsun.Allah kucagina almayida nasib etsin.Test yaptinmi?
canımm sana dedim diymiiii biliyodumm valla biliyodummm yakında diyeee çokkkkkkkkkkkkkkkkk dua ettim sana inş kan testinin sonucuda süper pozitif çıkar bitanem sıra sende sen bana çokkkkkkkk dua et lütfenn benimde bebiş gelsin artık çok özledimonuu
Ay bak şimdi banada bir cesaret geldi bende gidip test alıcam
ohh ohhhhhhhh yandan sagdan soldan aha böyle olun ya kimse karamsar olmasin helal meleklerime benim canlarim ya süpersiniz karamsarlik olmuycak bizdeeaminnnn aminnnn inş yaa bende çektiricem rahim filmii ohhhh ohhhh keyfimm süper
cnm sunu diyim kendimden biliyorum ilk kizimdan 3 günün gectikten sonra yap testte tam cikiyorlaracımmmm çok sağol amiiiiinnn canım inşallah evet test yaptım çift çizgi çıktı...
dedin dedinnnnnn canımmmm rabbim sana da tez vakitte yaşatsın inşallahhhhh, allah razı olsun duaların için canım. inş canım kan testi iyi çıkar .... etmem mi canım tabiki dua edeceğim her zaman...
canım bak illa sabah ilk idrara gerek yokmuş demek.... yani regl gününü geçince çıkıyor. inşallahhhh hayırlı haber verirsin.

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

cok duygulandim canim.Gözyaslarima hakim olamiyorum.Allah isteyen herkese nasib etsin o cift cizgiyi.Gercekten cok cok sevindim birtanem,yazinin kücük olduguna bakma sakin.Sarilip kucakliyorum seni canim...laracımmmm çok sağol amiiiiinnn canım inşallah evet test yaptım çift çizgi çıktı...
dedin dedinnnnnn canımmmm rabbim sana da tez vakitte yaşatsın inşallahhhhh, allah razı olsun duaların için canım. inş canım kan testi iyi çıkar .... etmem mi canım tabiki dua edeceğim her zaman...
canım bak illa sabah ilk idrara gerek yokmuş demek.... yani regl gününü geçince çıkıyor. inşallahhhh hayırlı haber verirsin.
[sıze=6]bende özledim bacim seni gelir gelmez süper haber aldim hamile bacimiz cikti cok sevindim darisi bize bacum hepimize insallah[/sıze]
laracımmmm çok sağol amiiiiinnn canım inşallah evet test yaptım çift çizgi çıktı...
Dedin dedinnnnnn canımmmm rabbim sana da tez vakitte yaşatsın inşallahhhhh, allah razı olsun duaların için canım. Inş canım kan testi iyi çıkar .... Etmem mi canım tabiki dua edeceğim her zaman...
Canım bak illa sabah ilk idrara gerek yokmuş demek.... Yani regl gününü geçince çıkıyor. Inşallahhhh hayırlı haber verirsin.
aminnnn aminnnn inş yaa bende çektiricem rahim filmii ohhhh ohhhh keyfimm süper