mrs m. canımmm cok sevındım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
aminnnnnn bacimm kafamin etini yedi ya anne kardes kizim allaha dua edelim verirse diyorum gece yatarken allahim bana kardes ver diyip uyuyor üzülüyorum ama haktan gelir hersey yaradan en güzelini bilir dua etmekten baska yapcak bisey yok allah herkese tatdirsin anneligisagol canim benim.Allah razi olsun.ama bizim ikimizden baska o kadar cok kisi varki hem burada hem burada olmayan...Allah isteyen herkese en kisa zamanda versin insallah tatlim.Ve sanada tabii.Senin kizinda tez zamanda abla olsun insallah.
mrs m. canımmm cok sevındım allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
evet evet inşallah hepiniz yaşayınnnn aminnnnn....
çok teşekkür ederim canım aminnnnnnn darısı sana inşallahhh
aminnnnnn inş. şöyle bi siteye bakayım demiştim.. haberinle çok sevindimmmmm...
hadi bütün meleklere iyi akşamlarrrrrgüle güle
ne fark eder bacim hepimiz türküz hemso yoktur bizde hepimiz ayniyizdir ayrimcilik yapmayiz biz melekler sizi seviyom ben melekler 😀ooooooooooo herkes hemşosunu bulmus bi benim yok galiba yokmu hiç karadenizde oturan yaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁
ooooooooooo herkes hemşosunu bulmus bi benim yok galiba yokmu hiç karadenizde oturan yaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁
aynı şehirde oturan arkadaslarımız ok var amaaaaaaa kıskandım şimdine fark eder bacim hepimiz türküz hemso yoktur bizde hepimiz ayniyizdir ayrimcilik yapmayiz biz melekler sizi seviyom ben melekler 😀
iyi aksamlar güzel anne kendine dikkat ettçooooookkk sağolll inşallah senden de duyacağız, görüşürüz canım