Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayşegüüllllllllllllllll nerdesiiiiiiiinnnnnn larada yooooooooooook tatlı cadımıda pek görmüyorum aslıgökçede 2 kelime yazıyo sonrası malum.... hıııııımmmmmmm
EVET CNM 9 AYDIR OLMUYODU O AY PRESEED KULLANDIM HAVUÇ İNCİR SUYU İÇTİM BİDE 4 AYDIR HER AKŞAM YASİN OKUYODUM ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTİ ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN 7 HAFTALIK OLDUK GÜNÜM GEÇMEDEN SADECE YÜZÜM YANIYORDU SANKİ İÇTEN Bİ ATEŞİM VARDI ÖYLE Bİ BELİRTİM OLDU AMA GÜNÜM GEÇTİKTEN 3GÜN SONRA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI 7GÜN GEÇİNCE TEKRAR YAPTIM ÇIKTI ÇOK SAĞOL CNM ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH:esra:
herkeste deisik belirtirler oluyor canlarim yani yaseminde olan bizde olmaz bacilairm o sekildede karamsar lmayin melekler hepimizde deisik etkiler olur bunu düsünün ins kucagimiza tezden aliriz 🙂
ayşegüüllllllllllllllll nerdesiiiiiiiinnnnnn larada yooooooooooook tatlı cadımıda pek görmüyorum aslıgökçede 2 kelime yazıyo sonrası malum.... hıııııımmmmmmm
evet bacım zorda olsa yemeye çalışıyorum tatlıyı pek sevmemde incirinde kürünü içemedim çok tatlı geldi içimi baydı bende kurusunu kemiriyorum inşallah gelir bu ay meleğiiiiim
amiiiiiin bacım ben razıyım bakmaya Rabbim hayırlı sağlıklı melekLERRR göndersin
evet bacım zorda olsa yemeye çalışıyorum tatlıyı pek sevmemde incirinde kürünü içemedim çok tatlı geldi içimi baydı bende kurusunu kemiriyorum inşallah gelir bu ay meleğiiiiim
EVET CNM 9 AYDIR OLMUYODU O AY PRESEED KULLANDIM HAVUÇ İNCİR SUYU İÇTİM BİDE 4 AYDIR HER AKŞAM YASİN OKUYODUM ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTİ ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN 7 HAFTALIK OLDUK GÜNÜM GEÇMEDEN SADECE YÜZÜM YANIYORDU SANKİ İÇTEN Bİ ATEŞİM VARDI ÖYLE Bİ BELİRTİM OLDU AMA GÜNÜM GEÇTİKTEN 3GÜN SONRA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI 7GÜN GEÇİNCE TEKRAR YAPTIM ÇIKTI ÇOK SAĞOL CNM ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH:esra:
Bende bu sabah yaptım ama negatif günüm yarın geçmesini bekleyeceğim artık.Bu arada benimde 1 haftadır yüzüm kızarıyor,yanıyor yanaklarm ateşim biraz normalin üstünde gibi ama pek gebeliğe yormadım sadece doktorum kafamı karıştırdı adetime daha 12 gün kala yaptığı muayenede rahim duvarında kalnlaşma olduğunu söylemişti ve 21.günde yapılan progesteron tahlilim 20.46 çıkmıştı sonuçlarım çok iyiydi hormonlarımda beklenen yükselmede olmuştu doktorum adetinin geçmesini bekle 1 hafta sonra gel dedi adet olursam 1.günü gelmemi istedi ama daha önce sadece adetini bekle 1.günü gel demişti bakalım bekliyorum bende büyük bir heyecanla geçmesini inş.meleğim benimledirr... :esra::f040: