oooyyyyy tatlım hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaa biz iyiyiz bıraktığın yedeyiz dicem ama olmucak mrs.m hamiş darısı bizlere artıkselam kızlarrrr dun gıremedım aksam okudum ancak...baglantı yoktu ısyerınde aksamda kımsecıkler yoktu özledım sızı nasılsınız bakalım?
heeeeee bacım aynen öle olur yaaaaaaaaaa😀
birbirimize adet söktürücü kürler söyleriz 😀
o zamanda hani şu milletin kazala olan çocuklar varya işte😀 olmasın diye dua ederiz

günaydin cnm hg hayirli cuman olsun nasilsingünaydın tontişler..
hosgeldın canımmmm nasılsın?günaydın tontişler..
amin bacim ama ne bilem ikinizde onu hissettim demedi demeiyn haaa 😛amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim cümlemize nasip etsin tez vakitte
insallah eminem buraya bende hamileiym diye yazmak ilk haberi buraya vermek okadar cok isterimki allahim insallah dularimi kabul eyler
simdi hep dua ediyoruz ya, insallah regl olmayiz diye... bundan 20 sene sonrada, yine hepimiz burda bu seferde insallah regl oluruz diye dua edermi$iz... Meneposa girmemek icin 🙂)))
heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀
ben aysegüllede senlede fena azim görüyorum kesin süper haberler alicam sizden ha 🙂
inşşşşşşşşşşşşşşşşş bacmmmm yakında hamiş olalım toplucaaa mays ayı patlamsı yapalım gazetelere çıkalammm
melekler mekanı mayıs ayında hamilelerle doldu taştı desinler hehe
kızlar ben çıkıyorum işlerim çok yoğun ara ara girer laf atarım size kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorum sizi.... Bol hamişli günler olsun inşallaaaaaaaaaaaahhhh.......
aaaaaa nere fıstk daha yeni ısınıyoduk sohbete
evet aldım haberını onun cok sevındım o gunlerı bızde yasayacagız ınsallahhh bır gun canımoooyyyyy tatlım hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaa biz iyiyiz bıraktığın yedeyiz dicem ama olmucak mrs.m hamiş darısı bizlere artık
heeeee bacım bi başlıyorum sonunu getiremiyorum😀İZGİL
senin o hepimize ettiğin komik ve harika içten dualarını yerim senin..dün okudum okudum mutlu oldum..