Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

AYŞEGÜLüm
iyiyim iyiyim de işte dün çok ağladım sıktım kendimi..çok heyecanlı ve tedirgindim..o çok yordu beni..bu sabah da iyi hissetmiyodum şimdi daha iyiyim dua ettiğinizi biliyorum..canım benim..

evet aldım haberını onun cok sevındım o gunlerı bızde yasayacagız ınsallahhh bır gun canım

inşş güzelimm nasılsın bakemmm anlat

heeeee bacım bi başlıyorum sonunu getiremiyorum😀
kimi günler güleceğiz kimi günler ağlıyacağız ama biz bu mücadelenin sonunda kapı gibi ANNE olacağızzzzzzzzzzzzz

ayyyyy inşş bacmm ağzndan ballll damlıyooo valla

verirsin verirsinn senin çocuğun oluyo işde azdaha sık dişini bacmmm yakında olucannn aaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaa bende onu diyommmmmmmm insallah olurda aham böyle bagiririz 😀D ha bu arada bu sefer hamis kalirsiniz normel dogummu sezeryanmi dersiniz valla ben kizimi normel dogurdum tavsiyede ederim süper direk kucagina veriyorlar oda okluyor seni oyhhh süper bisey ya ins 2 cimdede ayni seyi tadarim

inşallahhhh tatlımm benimmm inş rabbim kızını yanlız bırakmasnn ellerini açıp dua ettir ona rabbim günahsız bebeklerin duasını kabul eder

iyiyim tatlılarım ne olsun..işe geldim işte..dün çok sıkmışım kendimi..bugün sabah kalktığımda kendimi hiç iyi hissetmiyordum..işe geldim kahvaltı ettim arkadaşlarımı gördüm iyi geldi valla..şimdi daha iyiyim..

cannmmm benim kıyamam sana bende transferde öyle sıkmışım kendimii dayak yemiş gibi olmuşdumm daha iyi ol inş iyi bak kendine rabbim inş sımsıkı tutan bir bebiş versin göbüşüneee

DESEN
olsun önemli değil..iyiyim şimdi daha iyi hissediyorum..ama üzerimden tır geçmiş gibi..stresten o kadar sıktım ki kendimi bugün biraz yorgun hissediyorum canım..sen nasıl oldun kuzum??

canlarim eskiler kavustu birbirlerine hadin size iyi sohbetler bende cikam aksama veyahutta sonram görüsürüz sizi seviyorum cici anne adaylari yaradanima emanetsiniz rabbim kucaklarimizi bebekler evimizi huzurla bereketle doldursun insallah.... amin 🙂bye

kıssssss ayrılıyormusun eeeeeeeeeeeeeeeee nasıl oldu anlatsana nasıl dedin ayyyy hayırlısı olsun
canım bır aydır zaten sıkıntım vardı ustuste geldı hersey kendımce sebeplerım vardı ve esımle paylastım cık dedı oda ortak karar aldık ve bıttı rahatladım valla cok yorgun hıssedıyorum kendımı evde huzursuzdum ve bu esımle arama yansıyodu evlılıgım mutsuz devam etmektense ısten ayrılmak en ıyısı dedım oyle yanııı

Geri