Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar ben ne yazıkki regli oldum ama üzülmüyorum vardır bi hayır bi dahaki ay inş🙂 yeni regli tarihim 6 mayıs. off amma uzun kim beklicek şimdi onu yaa:D:D

hayırlısı canımmmm ınceldıgı yerden kopsun dedım okadar bu ay son bakalım

hakkında hayırlısı olsun canımmm , benimki de nankörlük , çalıştığım yerin imkanları çok iyi ama ben bazı şeylere katlanamıyorum işte ,hakkımızda hayırlısı olsun.

DESEN
olsun önemli değil..iyiyim şimdi daha iyi hissediyorum..ama üzerimden tır geçmiş gibi..stresten o kadar sıktım ki kendimi bugün biraz yorgun hissediyorum canım..sen nasıl oldun kuzum??

ben iyiyim kuzumm, geçti kaşıntı filan kalmadı , ama regl gecikti gerçi dündü günüm 🙂
ilaçlardadır diyorum ama bide hamileymişim , ilaç kullanırken zararı olur mu olmaz mı? kafam karışık biraz.

artık rahatla canım sende ,stres yapmada yumurtanda rahatlasınn, bu aşılama olayının tümm detaylarını öğrenmek istiyorum şehnazım , bana anlatırmısın?buradan yada özelden yazarmısınn

Canım döllenmeden 10 gün geçmişse bu değere güvenebilrsin. Tatlım hem stres yaptın hem ilaç kullandın o yüzden hem daha 1 gün geçmiş rahat ol biraz

cozyyy bakıyorumm daa ne selam ne kelamm küsersem sana görürsünn bir hoş geldin demedinn yaaaa

Ayşem gülüm kız ben bi taraftan çalışıyorum hızlıca geçiyorum sayfaları kim önce kim sonra karıştırdım tatlım. Hoşgeldin gözümüzün nuru gönlümüzün gülü🙂

heeee tamam ozaman benimm gönlümü aldın bakkk küsmem daha gülümm benimmm bitanem yerim seniiii

dur kısssssssss ben cıktım sayılır depresyondan veeeee bı haberım varrrrrrr işten ayrılıyorummmmm.dun baglantı yoktu ısyerınde aksam evden gırdım kımse yoktu soyle bı baktım....cok özledım sızı amaaaaa yawwwww

ayyybitanem kendini hissetmene çook sevindim kız biz birbirimiz nasıl seviyos böyllle kalpten konuşuyoruz sankii sen güiriyon depresyomna otomatikman bende girmişl oluyorumm ona göre iyi bak kendine hep iyi olki bende iyi olyum canımmm
senin için hayırlısı olsunn benn yakında ayrılıcağını biliyodum işdenkiii

AYŞEGÜLüm
iyiyim iyiyim de işte dün çok ağladım sıktım kendimi..çok heyecanlı ve tedirgindim..o çok yordu beni..bu sabah da iyi hissetmiyodum şimdi daha iyiyim dua ettiğinizi biliyorum..canım benim..

ayyy bitanemm yaa geçtii bide panik atak varya sende kıyama gülümmee daha iyi olursunn inş bitanem benim

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
gülyüzlü........................12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

canım bır aydır zaten sıkıntım vardı ustuste geldı hersey kendımce sebeplerım vardı ve esımle paylastım cık dedı oda ortak karar aldık ve bıttı rahatladım valla cok yorgun hıssedıyorum kendımı evde huzursuzdum ve bu esımle arama yansıyodu evlılıgım mutsuz devam etmektense ısten ayrılmak en ıyısı dedım oyle yanııı
canım benim birşeye karar verirken ne karara vardığın değil o kararı aldıktan sonraki ne hissettiğin önemli ama gördüğüm kadarıyla kendini çok iyi hissediyorsun demekki bu senin için doğru karar hakkında hayırlısı olsun gülüm
hadi canlar izgil kaçarrrrr öpüyorum hepinizi

hakkında hayırlısı olsun canımmm , benimki de nankörlük , çalıştığım yerin imkanları çok iyi ama ben bazı şeylere katlanamıyorum işte ,hakkımızda hayırlısı olsun.

ben iyiyim kuzumm, geçti kaşıntı filan kalmadı , ama regl gecikti gerçi dündü günüm 🙂
ilaçlardadır diyorum ama bide hamileymişim , ilaç kullanırken zararı olur mu olmaz mı? kafam karışık biraz.

artık rahatla canım sende ,stres yapmada yumurtanda rahatlasınn, bu aşılama olayının tümm detaylarını öğrenmek istiyorum şehnazım , bana anlatırmısın?buradan yada özelden yazarmısınn
tatlım hamile değilsindir yüksek ihtimalle..sen test yaptırdıydın..negatifti..şimdi niye düşündün tekrar hamileyim diye?? regl gecikmen kortizondandır diye düşünüyorum..
aşılamanın detayları derken en başından beri mi yani kullandığım ilaçlardan itibaren mi yoksa son aşılama safhası mı??

canlarim eskiler kavustu birbirlerine hadin size iyi sohbetler bende cikam aksama veyahutta sonram görüsürüz sizi seviyorum cici anne adaylari yaradanima emanetsiniz rabbim kucaklarimizi bebekler evimizi huzurla bereketle doldursun insallah.... amin 🙂bye

aminnnnn canımm bemnimm görüşürüz

canım bır aydır zaten sıkıntım vardı ustuste geldı hersey kendımce sebeplerım vardı ve esımle paylastım cık dedı oda ortak karar aldık ve bıttı rahatladım valla cok yorgun hıssedıyorum kendımı evde huzursuzdum ve bu esımle arama yansıyodu evlılıgım mutsuz devam etmektense ısten ayrılmak en ıyısı dedım oyle yanııı

canım benimm ya inş bundan sonra herşey daha güzel olur senin içinn bide bebiş geldimi tam olur mutluluğunn

slm kızlar ben ne yazıkki regli oldum ama üzülmüyorum vardır bi hayır bi dahaki ay inş🙂 yeni regli tarihim 6 mayıs. off amma uzun kim beklicek şimdi onu yaa:D:D

canım beimm inş yakında gelir meleğin

Geri