Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya oğlun ısrar ediyosa olabilir tabi..onların kalbi çok temiz ya..yaptır bebeeem bi test inşallah hamilesindir..
yok zor olmaz yazarım ne demek..ben tam istediğini bileyim istedim gereksiz şeyler yazmayayım diye söyledim..
şimdi öncelikle reglinin 3.günü yumurtalıklarda yumurta oluşumunu artırmak için bir ilaç kullanıyosun..5 gün sabah akşam..ilaç bitince yumurta gelişimi için ultrasona gitmeye başlıyosun..yumurta uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun..bir gün sonra da aşılama yapılıyo..aşılama yapılmadan önce aynı gün eşin sperma veriyo..onun hazırlanması için 2 saat falan sürüyo..hazırlandıktan sonra spermanı alıp muayenehaneye gidiyosun ve aşılaman yapılıyo..sonra da regli tarihini bekliyosun..olmazsan 2 gün geçerse gebelik tahlili yapılıyo..işte bu kadar tatlım

arkadaşlar bende tedavi sürecindeyim çatlatma iğnesi vuruldum şimdi bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun fakat bence yok doktor bundan sonra aşılama yapıcak aşılama tutuyormu?

ya oğlun ısrar ediyosa olabilir tabi..onların kalbi çok temiz ya..yaptır bebeeem bi test inşallah hamilesindir..
yok zor olmaz yazarım ne demek..ben tam istediğini bileyim istedim gereksiz şeyler yazmayayım diye söyledim..
şimdi öncelikle reglinin 3.günü yumurtalıklarda yumurta oluşumunu artırmak için bir ilaç kullanıyosun..5 gün sabah akşam..ilaç bitince yumurta gelişimi için ultrasona gitmeye başlıyosun..yumurta uygun büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oluyosun..bir gün sonra da aşılama yapılıyo..aşılama yapılmadan önce aynı gün eşin sperma veriyo..onun hazırlanması için 2 saat falan sürüyo..hazırlandıktan sonra spermanı alıp muayenehaneye gidiyosun ve aşılaman yapılıyo..sonra da regli tarihini bekliyosun..olmazsan 2 gün geçerse gebelik tahlili yapılıyo..işte bu kadar tatlım

ok canım anladım ,sağolll.... öpüyorum

dilara biraz yavas bas gaza bebeim 😀

kiz ben degildim ki gaza basmak isteyennnn... izgiliiiiimmmm diii. Niyeee kizzzz basalim valla hepimiz gazaaa... ben ilk kizimdan sonra basmadigim hataydi....

AYYYY NEKADAR KÖTÜ OLUYO DİYMİ TATLIM YA RABBİM İNŞ BÖYLE BİR ACI BİRDAHA YAŞATMAZ SANA BEBEİŞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN GÜZELİM

Allah razi olsun senden tatlim... Rabbim kimseye yasatmassin insallah. Allahim insallah sanada tattirir hamileligi en kisa zamanda... canim benim

Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.

canim benim cooooooooooookkk sevindimmmm... Rabbim insallah sag salim kucagina da almayi nasip eder insallahhhh.

Geri