Mrb diloş nbr
iyilik senden????... ya vara cok sIkIldIm. isyerindeyim hala… bugün biraz gec geldim benim kiz yüzünden… aaaaahhh ah ne zor geliyor böyle isyerinde olmak Cuma günleri… bu saate kadar… sen calisiyormuydun kizzz?
Mrb diloş nbr
Mrb diloş nbr
iyilik senden????... ya vara cok sIkIldIm. isyerindeyim hala… bugün biraz gec geldim benim kiz yüzünden… aaaaahhh ah ne zor geliyor böyle isyerinde olmak Cuma günleri… bu saate kadar… sen calisiyormuydun kizzz?
selam tatlim...iyiz... sen nasilsin??

Senden nbr canım karar verebildin mi🙂
Selam kizlaarr...Nabersiniz bakiimmm?
Selam kizlaarr...Nabersiniz bakiimmm?
Cozycim,nasilsin canim?Dün cok yardimin oldu bana inan.Hani dedin ya dogumdada risk var,karaciger nakli olmiycan sonucta.Bunlar beni kendime getirdi.ya nede olsa bir cocuk dogurdum ben.Bu ameliyatta neymis?Hersey icin cok tesekkürler,allah senden razi olsun birtanem.allahim sana tez zamanda muradini versin.
canım almadım , alamadım , aslında mrs.m ile birlikte 4 kişi oldu pre seed ile hamiş kalan ama ben neden hala kararsızım bilemiyorum ,bi de bu ay sıkıştım biraz , belki mayısta alırım.Desencim, aldın mı pre-seed i