gülüm 23 yasindayim 7 yillik evliyim 4 yasinda kizim var almanyada yasiyorum gurbetteyim ailem türkiyede hepsi anliycagin gurbetlik iste sen nerde yasiyorsun ?kendinden bahsetsene biraz nerede oturuyon kaç yaşindasın v.s
gülüm 23 yasindayim 7 yillik evliyim 4 yasinda kizim var almanyada yasiyorum gurbetteyim ailem türkiyede hepsi anliycagin gurbetlik iste sen nerde yasiyorsun ?kendinden bahsetsene biraz nerede oturuyon kaç yaşindasın v.s
yozgat ta yaşıyorum 2.5 yaşındayım 10 yıllık evliyim 8 yaşında 1 oglum vargülüm 23 yasindayim 7 yillik evliyim 4 yasinda kizim var almanyada yasiyorum gurbetteyim ailem türkiyede hepsi anliycagin gurbetlik iste sen nerde yasiyorsun ?
hormonlara baktı bişey demedi adetin 3 üncü günü gel dedi orada bişey dedi ama anlamadımbacim baya olmus adet görmemene nediyor doktor sagdece düzensizlikmi diyor hormondanm oluyor yoksa bebeim baya uzun sürmüs cünkü
aslen sivasliyim bende yakinsin bana bayayozgat ta yaşıyorum 2.5 yaşındayım 10 yıllık evliyim 8 yaşında 1 oglum var
ailen sivastamı oturuyoraslen sivasliyim bende yakinsin bana baya
senin doktorda amma salakmis ya dr deis bence zaten adet düzensizligi var uzun süredirde olmuyorsun olunca 3 cü günü gel bakariz hesabi gibi bisey demis bence dr.. deis cnmhormonlara baktı bişey demedi adetin 3 üncü günü gel dedi orada bişey dedi ama anlamadım
evet kardesleirm hepsi ben zaten evin en kücügüydüm gurbet gelini olduk alnimizda burasi yaziliymisailen sivastamı oturuyor
ya bilmiyom araştırdım bunu tavsiye ettilersenin doktorda amma salakmis ya dr deis bence zaten adet düzensizligi var uzun süredirde olmuyorsun olunca 3 cü günü gel bakariz hesabi gibi bisey demis bence dr.. deis cnm
onların neti varsa onunla kamera aracılıgı ile görüşürsünevet kardesleirm hepsi ben zaten evin en kücügüydüm gurbet gelini olduk alnimizda burasi yaziliymis