cnm onu ben dedim suraya sende yap dene evet 1 ay yapip icicen onu cnm faydasini görceksiniz ins.şura o sogan 1 defamı yapılıp içiliyor yoksa belli bir süra içiyormusun
cnm onu ben dedim suraya sende yap dene evet 1 ay yapip icicen onu cnm faydasini görceksiniz ins.şura o sogan 1 defamı yapılıp içiliyor yoksa belli bir süra içiyormusun
iyiyiz canım seni sormalı sen nasılsın iyimisinhamd olsun cnm iyiyiz dertlesiyoz sen nasilsin cnm nasil gidiyor bebek islerin
canım günlük yeni olacak kaynayan suya 8 incir koy 5 dakika kaynat üzerine 1 taze havuç dilimle sabag aç karnına yemekten 15 dakika önce iç tanı kötü ben 14 gün yapabildim 21 gün oluyo 1 hafta sonra tekrar aynı oluyoşura o sogan 1 defamı yapılıp içiliyor yoksa belli bir süra içiyormusun
cnm esine bugün iliskiye girmedEN ÖNCE KECI BOYNUZU pekmezi icir ins bunu bi dene sonra ertesi gün kalk dedigim sogan olayini yap 1 ay boyuncada ic eminim yararini görceksinherkeze hoş bulduk canlarım iyiyim cok şükür allaha bebek işleri şöyle dr cıktım kulomen ve folik asit verdi ama soğan olayına takıldım şimdi yapsam mı bu gün 14 günündeyim adetim yumurtlama olmuşmudur hiç anlamadım bu sefer ya bu gün ilişkide hemile kalırmıyım kızlar akıl verin
evet gülüm benim suyunu icicektin ve kabugunu soymadan kaynatacaksin sogani beebeim bide bunu dene komsum o sekil 1 ay yapti kaldi hamis cnm darisi bize ins. senin yas kac cnm ?bunu yaptım ama ben içirlerini yedim suyunu içmedim yaaa yanlışmı yaptım ki allahım yaaa suyumu içilicekti asıl yoksa
vallahi ben bi kasik iciriyorum keci boynuzu pekmezi icmezsede icir anacim sende ne yahu de bebek icin bunlar de 😀yemez kız bu adam keci pekmezi falan kendinde cok emin denerim bir defa ama zor