bende bu sorunlar yok canım sadece ameliyat stresinden ben erken adet oldumcanım sogan kürü sadece intap ve adet düzenliyo ben yine başlıyacam
evet ablasi 4 yasinda bi kizim var oda kardes istiyor calisyok bizde ama olmuyor ins bu ayda bekliyoz bakalim ne olcak yoksa kizim beni öldürür😀 cok istiyor kardessende 1 kızmı var gülyüzlü
canım ne ameliyatı anlamadımbende bu sorunlar yok canım sadece ameliyat stresinden ben erken adet oldum
bende onu sorcaktim hayrola cnm ne amelyaticanım ne ameliyatı anlamadım
kendine iyi bak cnm aeo görüsürüz sonra yine cnm tezden al bebisini kucagina ins byekızlar sonra görüşürüz yine hepinizi öptüm yardımlarınız için cok sağolun herkezin allah gönlündekini versin allaha emanet olun
gögüsümden kitle alındı yavrum 1 ay önce ona cok stres yaptım ama allaha cok şükür önemli bişey cıkmadıcanım ne ameliyatı anlamadım
geçmiş olsun canımgögüsümden kitle alındı yavrum 1 ay önce ona cok stres yaptım ama allaha cok şükür önemli bişey cıkmadı
sende arkadaşım allah hayırlı evlatlar versin herkeze kızına kardeş tez zamanda gelsinkendine iyi bak cnm aeo görüsürüz sonra yine cnm tezden al bebisini kucagina ins bye