1 4 olmus 😀 hemen düzeltiyim 4 yasinda kizim 🙂cnm benim ya daha yeni evliymissin bende 24 yasindayim 7 yillik evliyim 1 4 yasinda kizim var 2 ci olmuyor ugrasiyoz hayirlisi bu aybelemedeyiz cnm ya 🙂
1 4 olmus 😀 hemen düzeltiyim 4 yasinda kizim 🙂cnm benim ya daha yeni evliymissin bende 24 yasindayim 7 yillik evliyim 1 4 yasinda kizim var 2 ci olmuyor ugrasiyoz hayirlisi bu aybelemedeyiz cnm ya 🙂
iyki geldin bende yeni girdim bakiyimda yatiyim dedim seni görünce durdumöyle bisaatte girdimki nette kimse kalmamış sanki kapanış bültenini sunuyor gibiyim😀
anammmmmmmmmmmmm beni görmedi ask olsun huh 😀aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen burdamıydınnnnnnnnnnnnn???**
14 ü görünce şaştım kaldım nası yani diycektimki yetiştin😀1 4 olmus 😀 hemen düzeltiyim 4 yasinda kizim 🙂
cok istiyoz ama bakalim askom bu ay yine regl olcam belirtiler fena belli 2 günüm kaldi yarin keisn olurum 🙁((((((((((((( SEnin durumlar nasil14 ü görünce şaştım kaldım nası yani diycektimki yetiştin😀
inşallah ikinci de çok bekletmez annesi kızına kardeş lazım dimi ama:esra:
yavas deilde gülüm yazilarin cevabi anca geliyor ona bende sinir oluyomya benim net çok yavaş zor cevap yasıyom daha tam düzelmedi galiba
hayırlısı ya o bebişler bekleyip kıymetlerini katlandırıyolar işte😀cok istiyoz ama bakalim askom bu ay yine regl olcam belirtiler fena belli 2 günüm kaldi yarin keisn olurum 🙁((((((((((((( SEnin durumlar nasil