haklısın acemilik...saol cnm iyi sen nasilsin nisa gülüm birine yazacagin zaman alinti yap kime yazdigin o sekilde belli olur bebem 🙂
haklısın acemilik...saol cnm iyi sen nasilsin nisa gülüm birine yazacagin zaman alinti yap kime yazdigin o sekilde belli olur bebem 🙂
izmir... sen uzaklardasın baya...
doğru insan kalben birinin yanındaysa uzaklığın hiç bi önemi yok.bende almanya yokya okadarda uzak deil ucakla 3 saat 😀DD![]()
bende öyleydim cnm ögreniyorsun zamanla acemi deilsin yakinda bizide gecen senhaklısın acemilik...
allah mesut etsin onlarida bebem damatta gurbetten gelmis hee amaa kiz alisilmasi zor oluyor ya allah yardimcimiz olsun amin 😀Evet gülyüzlüyle ikimizde uzaklardayiz.Benim kuzenimde Izmire gelin gitti.Aslinda Izmrliyle evlendi demek daha dogru olur cünkü esini buraya getirdi😀
aynen 2 günüm var askom 12 nisan adet tarihim.. bilmem ümitsizim askom yeminle adetimi bekliyorum aksine her an gelicek diye 😀
yazdirdim cnm orasi nerde ha daha yeni senden duyuyom bacimListeye yazdirdin mi tarihini?Adeti beklemek daha iyi bence güzelim.Insan gebelik bekleyip adet görünce fena hayel kirikligi yasiyor.Kizlar isterseniz giristeki chatboxa gecelim.Orada yazilar buradan daha cabuk gidiyor.Nasil olsa buradada fazla melek yok.Ne dersiniz?
allah mesut etsin onlarida bebem damatta gurbetten gelmis hee amaa kiz alisilmasi zor oluyor ya allah yardimcimiz olsun amin 😀
laram az görgüsüzlük edem ahahahha 😀 ich libe dich laram benim süss