sılam_nisa
Hamiş Melek
ALLAHIM
anne olmak için bekleyenlerin bebişleri hemen döbişlerine konar inşallah.....
AMİİİİİİİNNNN!!!!!
anne olmak için bekleyenlerin bebişleri hemen döbişlerine konar inşallah.....
AMİİİİİİİNNNN!!!!!

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

hayırlısı Elifim yılmak yok yola devam😀 sıkma canını emi..listeden silebilirsiniz beni bu ayda bebek yok
Gülyüzlüm canımcım Rabbimden hayırlısını dile bidahaki sefere inşallah,biliyom belirtilerin vardı ama biliyosun ki bedenimiz bazen bizi kandırabiliyor umarım bu son kandırmasıdır..benide listeden silin cok üzügünümkü bu ayda bisey yok

canım benim ya kıyamam sana yazını okuyunca şoka girdim senden çok umutluydum...oyyyyy canımıniçi ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu üzüldüğün son ayın olur öpüyorum senibenide listeden silin cok üzügünümkü bu ayda bisey yok
saol cnm ins..hayırlısı Elifim yılmak yok yola devam😀 sıkma canını emi..
Gülyüzlüm canımcım Rabbimden hayırlısını dile bidahaki sefere inşallah,biliyom belirtilerin vardı ama biliyosun ki bedenimiz bazen bizi kandırabiliyor umarım bu son kandırmasıdır..
bidahaki ay döbişin şenlenir inşallah...
![]()
saol bitanem bende öpüyorum seni ins son ayim dir ne yapalim kader diyelimcanım benim ya kıyamam sana yazını okuyunca şoka girdim senden çok umutluydum...oyyyyy canımıniçi ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu üzüldüğün son ayın olur öpüyorum seni