amın canım......İnşallah canım inşallah allah umutlarımızı tüketmesin de hakkımızda hayırlısı
amın canım......İnşallah canım inşallah allah umutlarımızı tüketmesin de hakkımızda hayırlısı
selam canım nasılsın?delam kızlar nasılsınız
iyiyim canım seni sormalı hiç gözükmüyonselam canım nasılsın?
canım buralardayım denk gelmedık galıba...haftasonu pazar yanı gıremedım esımle dısardaydık aksamda gırmedım bu ara ıslerde yogun sabahları yada fırsat buldukca gırıyorum canım dıyet ne alemde bıraktınmı?gercı senın fazla kılon yokmus amaiyiyim canım seni sormalı hiç gözükmüyon
nerelerdesin
canım bırakmadım 60 oldum arada 59 oluyom ama ger,i alımcanım buralardayım denk gelmedık galıba...haftasonu pazar yanı gıremedım esımle dısardaydık aksamda gırmedım bu ara ıslerde yogun sabahları yada fırsat buldukca gırıyorum canım dıyet ne alemde bıraktınmı?gercı senın fazla kılon yokmus ama
ıyı bakalım dıkkatlı olunca canım alınmıyo kılo gercekten kı senın asırı bı kılon hatta fazlalıgın yokmuskı neyse devam tabııııcanım bırakmadım 60 oldum arada 59 oluyom ama ger,i alım
kız boy yok boy ondan kilolu görünüyomıyı bakalım dıkkatlı olunca canım alınmıyo kılo gercekten kı senın asırı bı kılon hatta fazlalıgın yokmuskı neyse devam tabıııı
amannnnnnnnn yesınler olsun bacım boy kavaktada varrr🙂) bosverrrrr kadının balıketlısı makbuldurrrrr🙂kız boy yok boy ondan kilolu görünüyom