valla öyle..canım benim hadi hayırlısı inşallah bu ay gelir meleğin... bendede öyle bu haftayı iyi değerlendirmek lazım😀
çokkk çalışmam lazımmvalla öyle..canım benim hadi hayırlısı inşallah bu ay gelir meleğin... bendede öyle bu haftayı iyi değerlendirmek lazım😀
çokkk çalışmam lazımmayyyyy inşallah regl olmazsın inşallah kuşun konmuştur göbüşünekız gıremıyorum fazla yok kız olmadı da elı kulanda dır belım ağrıyor ct iğne vuruldum ben 19 gun olmuş test yapsam bellı olur herhalde
heeeeee bacım aynen öle 😀valla öyle..çokkk çalışmam lazımm
kızzzz test yapsana hadi yaaayok be kuşum hıc umudum yok
yumurtan çatlıyodur...benimde belim çokk ağrıyoooheeeeee bacım aynen öle 😀
bol bol incir kurusu yiyorum üstünede tarçınlı çörekotlu bal ooooohhhh ama dün akşama kadar regl ağrısı gibi ağrı çektim.....yoksa yumurta bombardımanınamı tutuluyorum kıssssssss😀
kız izgılı forumdalar cağırdım gemıyorlarbugün niye burası bu kadar tenha ayollll......nerde bu kıslar nerde bu bacılar aloooooooooooooo
AMİN CANIMayyyyy inşallah regl olmazsın inşallah kuşun konmuştur göbüşüne
bugun gunuya bekleyım bır kacgun dahakızzzz test yapsana hadi yaaa
ama bugün hiç ağrı yok yoksa dünmü çatladı keratalar kısssss dün benim döngümün 9.günüydü olabilirmi senceyumurtan çatlıyodur...benimde belim çokk ağrıyooo
bende içemedim bacım kurusunu yeeeeee farkı göreceksinya kızlar incırın suyunu ben icemedım cok kotu
ağrı başlıyo canım ya bikaçgün önceden..doktorum 12. gün ile 16 günler arası hergün ilişki dedi..bi bildiği vardır belki..seninde öyledir benimde iki gündür ağrım varama bugün hiç ağrı yok yoksa dünmü çatladı keratalar kısssss dün benim döngümün 9.günüydü olabilirmi sence
ay evet yaa içilmez be oo..ne incir ne bal nede soğan suyu hiçbirini içemedim bendeya kızlar incırın suyunu ben icemedım cok kotu