hoş geldın canım nasılsınselam kızlar
kız onlar nıye bura gelmıyor oğlan bıraz iyi şükürahhh canım benim geçmiş olsun ya bu chatbox ta çok hızlı yetişemiyorum kalabalık olunca.....oğlan nasıl iyileştimi
hoş geldın canım nasılsınselam kızlar
kız onlar nıye bura gelmıyor oğlan bıraz iyi şükürahhh canım benim geçmiş olsun ya bu chatbox ta çok hızlı yetişemiyorum kalabalık olunca.....oğlan nasıl iyileştimi
evet canım hayırlısı...artık göbüşün bayağı belliolmaya başlamıştır eğer göbeğin sivriyse erkek, genişse kız olur derler bakalım bizim tosuncuğumuzıyıyım canım çok sukur sen nasılsın hımmm erkekmı geçıyo içinden benımde kız geçıyo ama hayırlısı bakalım daha zamanı var canım bellı olunca haber verırım sızlere
ne olacakaaaahhhhh ...... sen seanstan kurtulduğunu mu sanıyorsun yazım gülümmmmm
nerelerdesin sen bakayımmmmmmmmmmmmm
:a037::nur:
hoş geldın canım nasılsın
selzeh bulantıların gectımı
merhaba canım hoşgeldinmerhaba kızlarrrrr
bugün burada pek giren çıkan yok ya o yüzden sanırım hem orada iletiler daha çabuk gidiyor ya...kız onlar nıye bura gelmıyor oğlan bıraz iyi şükür
evet canım hayırlısı...artık göbüşün bayağı belliolmaya başlamıştır eğer göbeğin sivriyse erkek, genişse kız olur derler bakalım bizim tosuncuğumuzne olacak
bende evdeyim her zamanki gibi biraz bakayım bakalım kimler var dedim pek bi sakin buralar bende çıkarım artık
4 ay cekmışdım senınkı oyle olmaz inşallahıyıyım canım sen nasılsın
kız valahı benım belım felaket ağğrıyor ikincı cocuktada aynı şeyler olurmu bılmem
yok canımya geçmedı henüz