hoşbulduk canımmerhaba canım hoşgeldin
ya kızlar mrs m rahim filminden sonramı hamiş kaldı
oooo bacım bizim tosun erkek o zaman....kız olunca ilk önce popo göbek yayılıyo seninkiler ölecik duruyormuş....canım benim yaaaaaa Rabbim bizede nasip eder inşallah.....evet öle derler canım göbüşüm bellı olmaya basladı özellıkle aksamları çok göbüş oluyo az bıle yesem anlamıyorum yanı ama pantolonlarım oluyo sıkıntım yok popom kalçalarım aynı gıbı yanı
adetten 4 gün önce kan tahlilinde gebelik çıkarmı?hoşbulduk canım
buyur sor gülümcanlarım birşey sorucam?
adetten 4 gün önce kan tahlilinde gebelik çıkarmı?buyur sor gülüm
4 ay cekmışdım senınkı oyle olmaz inşallah
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4 ay cekmışdım senınkı oyle olmaz inşallah
KIZ İZGİLİ NERE GIDIYON KUSERIM BAK![]()
canım benim hoşgeldin nerelerdeydin bakiiiiiiiim ya bacım bu işler bitmeyecek offff anam offfff
geldim bacım geldim sen nerdesin
canım benim hadi hayırlısı inşallah bu ay gelir meleğin... bendede öyle bu haftayı iyi değerlendirmek lazım😀
heeeeee bacım aynen öle 😀
bol bol incir kurusu yiyorum üstünede tarçınlı çörekotlu bal ooooohhhh ama dün akşama kadar regl ağrısı gibi ağrı çektim.....yoksa yumurta bombardımanınamı tutuluyorum kıssssssss😀
ama bugün hiç ağrı yok yoksa dünmü çatladı keratalar kısssss dün benim döngümün 9.günüydü olabilirmi sence
canım benim bizimkiler hatta daha fazlası chatbox ta orasıda güzel hem kalabalık
evet öle derler canım göbüşüm bellı olmaya basladı özellıkle aksamları çok göbüş oluyo az bıle yesem anlamıyorum yanı ama pantolonlarım oluyo sıkıntım yok popom kalçalarım aynı gıbı yanı
canlarım birşey sorucam?