Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım canım sen nasılsın?ıslerı hafıflettınmı kıssssssss...kılo da vermıssın bende 2 kıloya yakın verdımm

Yok kiz ne hafiflemesi bugunluk izin verdim kendime.. yoksa bu hafta oldukca yogunuz 🙁🙁

hadi gulum bizde 2 amac icin cabalayalim artik.. hem bebis hemde kilo verme.. biliyorsun benim doktorum kilo vermeden gidersem tedaviye baslamayacagini soyledi.. ben mecburum yani..

doğru diyorsun canım kafama takmadan dinlenicem inşallah. bakıyorum canımmmm. ama çalışınca bir yere kadar tabi, rabbim korusun diye hep dua ediyorum.

canımmmmmm çok teşekkürler, inşallah darısı en kısa zamanda sizlereeee. canım aslında gerçekten bu ay beklemiyorduk tamamen sürpriz oldu.... sadece regl belirtilerim vardı ondan kendimi de eşimi de regl alıştırmıştım. rabbim şükür yüzümüzü güldürdü. eşim çooookkkk şaşkın 🙂 tarifi zor.

tamam canımmmm kafamı rahatlatıcam.... zor buldum ya ondan endişeleniyorum, rabbim hayırlısını versin ve onu korusun inşallah.
kızz hamiş melekte yazarmışş...baksana bütün güzellikler sana denk geldi😀

mrs canım çok çok çok çooooooooook sevindim adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıkla huzurla gelsin bebişin.Canım sen rahim filmi çektirmişmiydin?

canlarım ben çıkıyorum hepinizi allaha emanet ediyorum biraz kuran okuyacam hadi öptüm hepinizi
guller.jpg
lips016.gif
tek tek öpüyorum

Geri