Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

soruyorlar tabiki kısmet diyorum kasmıyorum hiç kendimi ama eşim benden çok daha relax bu konuda en kısa zamanda olacak stres yapma diyor ama nerdeeee bugün reglmin son günü istiyorum aslında bu hafta gitsem çektirsem kısmet bakalım karar veremedim eşimle bir konuşayım belki c.tesi gider çektiririm...
ayyy benim kocişte öleeee ... ama bence belli etmiyorlar...
madem öleee bu ay bekle bakalım hem güzelce rahim filmi için rahat rahat araştırmanıda yaparsın daha iyi olur incir ye bol bol eşinede keçiboynuzu

herkeze slm ben bu siteye daha dün katıldım.ve bende bir bebeğim olsun çok istiyormmmmmmmmmmmm.allahım inşallah isteyen hekeze nasip eder

evet canımmm aynennnnn evımıde mıs gıbı uyumak temızlık yapmak yemek yapmak hepsını cok özledım ınan cıkıcam dıye haftasonu evı bıle supurmedım:yahoo:artık bastan asagı temızlık yapcam camlar kapılar tabı hamıle olmazsammmmmm olursam ıste oda bı sıkıntı olcak temızlık nasıl olcak kafama takcammmmm kotu yaaa tıtız olmakkk
amaaaaaan boşver bacım takma kafana....yeterki hamile kalalımda evi isterse çöpler götürsün
kuşum bu sizin 6. ayınız sanırım bizimde 5. ayyyyyy günler geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaa varmı bu aya dair uyguladığın birşeylerr

amaaaaaan boşver bacım takma kafana....yeterki hamile kalalımda evi isterse çöpler götürsün
kuşum bu sizin 6. ayınız sanırım bizimde 5. ayyyyyy günler geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaa varmı bu aya dair uyguladığın birşeylerr
yok canımda bu sefer yatmaya calıstım bıraz ve sureklı aynı pozısyonda denedık normalde bızımkı pek hoslanmaz ondan ama bebıs olsun dıyeee.....saymadık kısss valla ocaktakı düsügü saymazsak evet 6 ay olcak

ayyy benim kocişte öleeee ... ama bence belli etmiyorlar...
madem öleee bu ay bekle bakalım hem güzelce rahim filmi için rahat rahat araştırmanıda yaparsın daha iyi olur incir ye bol bol eşinede keçiboynuzu

bu ay bekleyeceğim kasmıycam kendimi gün hesaplamayacağım filmdi preseed ti şuan düşünmek istemiyorum açıkcası.Eşimde keçiboynuzu kaynatıp içiyor birde ceviz yiyor ama dediğim gibi benimki sadece stres başka birşey değil 🙁

Geri