olsun degısıklık olur canım senın ıcın dınlernırsın bıraz turkıyede nereye gıdeceksın memleket neresı bacım?
Kütahya´ya gideriz tek, zaten 8 gün .... akrabalar falan... offf stress oldm $imdi, ben izin vermez diye sordum patrona 🙂))
olsun degısıklık olur canım senın ıcın dınlernırsın bıraz turkıyede nereye gıdeceksın memleket neresı bacım?
heeeeee bacım bi soru sordum borçlu çıktım diyorsun yani kısssss Allah iyiliğini versin geçen gece buradaki dağlara yine kar yağdı geceleri müthiş soğuk oluyo kalın giyside al bacım üşürsünKütahya´ya gideriz tek, zaten 8 gün .... akrabalar falan... offf stress oldm $imdi, ben izin vermez diye sordum patrona 🙂))
hoşgeldin canım nasılsınmerhaba kızlaaaar
heeeeee bacım bi soru sordum borçlu çıktım diyorsun yani kısssss Allah iyiliğini versin geçen gece buradaki dağlara yine kar yağdı geceleri müthiş soğuk oluyo kalın giyside al bacım üşürsün

yok bacım gündüzleri sıcak ama geceleri ne yalan söliiiiiim soğuk oluyor gel bacım yaaaaaa havalar ısınıyormuş zaten ben şimdi dağlara hoh hooohhhlarım onlarda hemen erirKarmi? sogukmu??? acaba benim adama patron izin vermedimi desem 😀
yalandan kim ölmüs![]()

ne işin var kııssss o kadar gönder bizeŞu işlerim bir sakinleşsede evde kalsam dinlensem oy oy oy ne de güzel olur