Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaaaaaa herkes geliyo ama benim çıkmamlazım sabahtan beri burdayım...dişlerimin minesine kadar başıma ağrı girdi radyasyon beni çarpıyo
yaaaa hem kaliteli yumurtam olsun diye incir yiyorum sonrada netin başında saatlerce oturup kalitesini bozuyorum radyasyon geçirmeyen bi yelekmi alsam
hadi ben çıkıyorum kıssslar öpüyorum hepinizi
canım gerçektende çok zararlı kendine dikkat et güle güle

azedem hg canım nasılsın

hoşbulduk canım..
iyiyiym..
sen de iyisindir umarım ...
sizler yoken bizde burda hanımlarla yeni yeni planlar yaptık...
sabah ezanı operasyonu....
artık akşamları değil sabahları erkenden bebiş işine giriyoruz.....
BÜTÜN YUMURTALARI CİVCİV YAPMA OPERASYONU
sizde varmısınız hanımlar

yaaaaaaa herkes geliyo ama benim çıkmamlazım sabahtan beri burdayım...dişlerimin minesine kadar başıma ağrı girdi radyasyon beni çarpıyo
yaaaa hem kaliteli yumurtam olsun diye incir yiyorum sonrada netin başında saatlerce oturup kalitesini bozuyorum radyasyon geçirmeyen bi yelekmi alsam
hadi ben çıkıyorum kıssslar öpüyorum hepinizi
Izgilim ben geldim,sen gidiyorsun.Ama bende fazla kalacagimi sanmiyorum zaten.Benimde fazla nete girince basim agriyor.Görüsmek üzere öpüyorum muhabbet kusumu mucuxxx...

Selam kizlar.Nasilsiniz?Birkac gündür yoktum cünkü cok hastaydim.Bugün biraz daha iyim ve hemen gireyim dedim.Hepinizi coookk özledim...
oyyyyyyyyyyyy kuşum senii aramaya çıkacaktım artık jendermelerle geçmiş olsun kuşuuuuuuuuuum kıyamam sanna kim hasta etti seni hangi mikrop göster bana hııııımmmm döverim ben onu
işini hallet gel izgillll bak yumurtalarını gelır kırarım haaaaaaa:yahoo:
bacım hiç işim yok bugün kociş yemeğe gelmeyecekti akşamada yemeğim var zaten ama bşıma çooooooooooooooooooooooooooook ağrı girdi netin yanına kaktüsmü koysam

hoşbulduk canım..
iyiyiym..
sen de iyisindir umarım ...
sizler yoken bizde burda hanımlarla yeni yeni planlar yaptık...
sabah ezanı operasyonu....
artık akşamları değil sabahları erkenden bebiş işine giriyoruz.....
BÜTÜN YUMURTALARI CİVCİV YAPMA OPERASYONU
sizde varmısınız hanımlar
kız ben sabah hiç sevmem geceye uyar olurmu hiç eh neyse bi denem

Geri