Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yani bacım 2 mikrobuna sahip olamadınmı oğlanıda hasta etmişşşş kıııısssss hhhıııımmmmmm........bacım yat sen yat....iyice istirahat et...bu tip grip nezleler doktora gidersen 1 haftada gitmezsen 7 günde geçermiş

Yok kiz,ben oglani degil oglan beni hasta etti🙂Biz hep böyle zincirleme hasta oluruz zaten.Hastaneye yatacam diye oglumu anneme götürmüstüm ya ogluma annemden gecti.Annemlerede hafta sonu erkek kardesimle esi gelmisti,onlar bulastirdi.Hastaneyede yatmadim ama sonunda hasta olduk yani🙂O 7 gün meselesini bende duymustum ama bugün yinede gidecegim Dr a.Cabuk iyilesmem lazim Izgilim.Adet tarihim ve bununla beraber ameliyat tarihim yaklasiyor.Iyilesemezsem bir ay daha kaybim olacak.Bu arada sen hala buradamisin?Git uzan biraz...

ay ben utanırım şimdi.....
kocanı getir aklına.....
bebiş getir mesela.....
valla benim içinde zor olacak.....
bide ben dün soğan kürüne başladım....
rahmi temizliyormuş adet düzensizliğim yok ama yine de yapıyorum....
bide bal+çörekotu+tarçık karışımı
bu da yumurta oluşturuyormuş hormon düzenliyormuş klomen gibi yani..
klomen bazen kist yapıyormuş kisti önlemek içinde soğan kürü uyguluyorum...
kendi kendime reçete hazırladım...
bakalım iksirler işe yarayacak mı.....
hayırlısı canı gönülden yapıyorum bakalım.....
Azadecim,sen bu ay iyice kafaya takmissin bu isi🙂Hadi bakalim kolay gelsin ve hayirlisi olsun insallah...

Yok kiz,ben oglani degil oglan beni hasta etti🙂Biz hep böyle zincirleme hasta oluruz zaten.Hastaneye yatacam diye oglumu anneme götürmüstüm ya ogluma annemden gecti.Annemlerede hafta sonu erkek kardesimle esi gelmisti,onlar bulastirdi.Hastaneyede yatmadim ama sonunda hasta olduk yani🙂O 7 gün meselesini bende duymustum ama bugün yinede gidecegim Dr a.Cabuk iyilesmem lazim Izgilim.Adet tarihim ve bununla beraber ameliyat tarihim yaklasiyor.Iyilesemezsem bir ay daha kaybim olacak.Bu arada sen hala buradamisin?Git uzan biraz...
bacım o nasıl mikropmuş öleeeeee sülalenizi ele geçirmiş
heeeee bacım sende fazla duramıcam dedin ama hala burdasın hadi gel beraber çıkalım bak sana yolda ne anlatıcam....bak şimdi birgün ben..........

Geri