izgil85
Hamiş Melek
oyyyyy kıyamam ben ona geçmiş olsun bacım odamı nezle gripaskom hic sorma ya benim kiz biraz hastakandi onunla ugrastim ablasi seni cok özledim ha ne yapiyorsun
havalara dikkat etmek lazım
oyyyyy kıyamam ben ona geçmiş olsun bacım odamı nezle gripaskom hic sorma ya benim kiz biraz hastakandi onunla ugrastim ablasi seni cok özledim ha ne yapiyorsun
hepinize selam kızlar ne güzel cok kalabalık burası herkez nasıl
evet dedigingibi ilk gerdek sabahı benimde heralde hatırlamıyomheeeee bacım ilk günkü kadar heyacanlandım sanki gerdek gecem pardon gerdek sabahım![]()
aynen bacim nezle oldu vallhi ona baktim ordan ev is güc yemek koca derken canim cikti bide bu arada 2 ci bebegi düsündüm ben ne yapiyom dedim kafayi yerim ikinciyle dedim 😀 olsaydi eger artik düsünemiyoum zaten kafamdanda cikardim 😀oyyyyy kıyamam ben ona geçmiş olsun bacım odamı nezle grip
havalara dikkat etmek lazım
canım geşmiş olsun allah iyilik şifa versin öp fıstıgımıaskom hic sorma ya benim kiz biraz hastakandi onunla ugrastim ablasi seni cok özledim ha ne yapiyorsun
Kiz Izgilim,sen hep mi böylesin kiz?Valla bayiliyorum sana...bacım o nasıl mikropmuş öleeeeee sülalenizi ele geçirmiş
heeeee bacım sende fazla duramıcam dedin ama hala burdasın hadi gel beraber çıkalım bak sana yolda ne anlatıcam....bak şimdi birgün ben..........
laram bende hg demi 😀 gecmis olsun bebeim sanaevet dedigingibi ilk gerdek sabahı benimde heralde hatırlamıyom
kız gitmeeeeeeeeeeeeeeebu defa kesin çıktım hoşçakalınnnnnn öpüyorum hepinizi
yok kısss ben buraya girince böle oluyom evrim geçiriyom bak yukarıda kapat çarpısı varya ona tıklayınca pisicik oluyomKiz Izgilim,sen hep mi böylesin kiz?Valla bayiliyorum sana...