Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

RANAGÜL BENİ DE ÇEVRESEL BASKILAR ÇOK SIKIYOR....
bu baskılar olmasa kafam daha rahat olacak....
o sormasa bir başkası soruyor bebk yok mu diye....
ben de artık telefonlara bakmıyorum....
hiçkimse umrumda değil....
sanki benim için mi soruyorlar....
merak için....
mutsuzluğumu görmek için...
bundan sonra herkese boşver diyorum...
ilk evlendiğim dönemlerde takıyordum ama şuan çok umursamıyorum.haşa Allah'ın takdirine karışıyorlar.vardır 1 durak yeri,elbet 1gün gelecek bebişlerimiz inşallah.Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin.

est cnm benim ben 7 yillik evliyim ve 4 yasinda kizim var sagdece kizim ve kocam 2 ci bebek istiyor diye ugrasiyorum ama oda zorluyor bi türlü gelmedi gitti 🙂 hayirlisi olsun cevresel sorunlari hic takma öylelerine gülüp gecerim ben
inşallah ikinci bebeğine yakında kavuşursun canım.galiba biraz annesini uğraştırmak istiyor.

mrs cnm benim saka yapmak istemistim puff harbi simdi ben üzülmeye basladim neyse ya en iyisi cikiyim ben 🙂 bukadar sorun olcagini bilmiyordum sakanin ya mrsm seninle iyi anlasiyorduk araya kara kedilermi girdi okuttularmi sanada banada nedir bu sorun gitsin aramizdan ala ala harbiden saka yapmistim ya hep kizlara yapiyorum bisey demiyorlar cnm benimm sorun bensem senle hic konusmuyum neyse önemli deil güller nedirki gercegini vermek isterdim iyi bak kendinede bebisede olurmu 😉

canımmm tabiki sorun yok.... anladığım kadarıyla ikimizde şakalarımızı ifade edememişiz 🙂
ne de olsa bilgisayarın dili yok hissi yok, değil mi? öpüyorum seni.

yaa yoğun burası , arada okuyayım diyorum bakıyorum çok yazılmış,listeyi ekleyip kapatıyorum 🙂 şehnazı merak ettim , aşılamadan sonra gelmedi hiç
sen nasılsın tatlım , var mı şikayetin

tamam canım anladım ben yoğun olduğunu... ya bende çok merak ediyorum, inşallah hayırlı sonuç alırrrrr.
iyiyim çok şükür canım şimdilik normal gidiyor... arada hafif kasık ağrıları var, o da normal canımmm

Geri