emine kıssss naptın izin işini kocişine dedinmi biletleri aldınızmı hangi gün geliyonuz
daha alisverise gidilcek, bavul toplancak, hazirlanilcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakıssssss ben burda kuru fasulyedenmiyim hıııııımmmmmmmgünaydin herkeze....
pek kimse yok demekki herkez i$ ba$inda🙂)))))))))

ayyyyyyy banada bavul hazırlamak değilde dönüşte bavulu boşaltmak zor geliyor kısssss gel bacım gel olsun değişiklik oluray dedim ama demez olaydim, hic canim istemiyor...bilet almadik daha ama muhtemelen cuma gece ordayimdaha alisverise gidilcek, bavul toplancak, hazirlanilcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıssssss ben burda kuru fasulyedenmiyim hıııııımmmmmmm![]()
seninde bu hafta demi yumurtlama. benim bugün olmasi lazimm....evet bu hafta ama asıl günüm nasipse cuma......yinede belli olmaz tabiiiii ben işimi bu ay sıkı tutuyorumikimizden haric bacim dur hemen merdaneyi cikarmaseninde bu hafta demi yumurtlama. benim bugün olmasi lazimm....
evet bu hafta ama asıl günüm nasipse cuma......yinede belli olmaz tabiiiii ben işimi bu ay sıkı tutuyorum
ayyy canım benim inşallah inşallaaaaaaaahben normalde yumurtlamadan iki gün önceden basliyordum, bu sefer yumurtlama gününe biraktim... bu ay baya deyisiklikler yaptim bakalim.... Insallah bu ay nazli bebi$lerimiz gelir..