Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay dedim ama demez olaydim, hic canim istemiyor...bilet almadik daha ama muhtemelen cuma gece ordayim daha alisverise gidilcek, bavul toplancak, hazirlanilcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay dedim ama demez olaydim, hic canim istemiyor...bilet almadik daha ama muhtemelen cuma gece ordayim daha alisverise gidilcek, bavul toplancak, hazirlanilcak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben normalde yumurtlamadan iki gün önceden basliyordum, bu sefer yumurtlama gününe biraktim... bu ay baya deyisiklikler yaptim bakalim.... Insallah bu ay nazli bebi$lerimiz gelir..
ben normalde yumurtlamadan iki gün önceden basliyordum, bu sefer yumurtlama gününe biraktim... bu ay baya deyisiklikler yaptim bakalim.... Insallah bu ay nazli bebi$lerimiz gelir..
ayyy canım benim inşallah inşallaaaaaaaah zaten biraz daha uğraşırsak alınımızda uzman olcaz kıssss hadi ben çıkıyorum bir daha giremem bugün öğleden sonra komşular çağırdı oraya gitcem öpüyorum hepinizi