ne bilem yaaa aklıma geldii dedim hadi inş bende hamile olrumda arakadas istiyo seniiiiiiiiyok cnm allahmi söyletti yoksa keskeeee nerde o günlerr mayisa kaldik bakalim hayirlisi cnm o nerden cikti 😀
ne bilem yaaa aklıma geldii dedim hadi inş bende hamile olrumda arakadas istiyo seniiiiiiiiyok cnm allahmi söyletti yoksa keskeeee nerde o günlerr mayisa kaldik bakalim hayirlisi cnm o nerden cikti 😀
saol fıstığım amin hepimizin inş en yakın zamada gelir meleği kıyamam gülümee yaa neşesizken bile çok tatlı gözüküyosunmn ama sen burdan yerim seni
saol cnm benim o senin tertemiz kalbinin güzelligi aysgülüm benim derdim annemleri göremiycem bu sene izine gidemiyorum gurbetlik iste mahvediyor adami :küstüm:
kızz üzdün beni de yawww kıyamam balma zor tabi aile hasreti çekmek bide memleket hasretii canım benimm yawww

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

insallah cnm beni sevindirir bu mayis gelirde insallah melegim 🙂canım ben de iyiyim çok şükür 🙂 sağol...
kız gerçekten miiiii çin takvimine göre kız diyor yüzüğe göre erkek diyor...bekleyip görelim. çok çok teşekkür ederimmmm 🙂 inşallah sen de en kısa zamanda meleğine kavuş
maddi hic bi derdim yok ama bi tek ucak parasini denk getirmek cok zor ya yoksa inan maddi sorunumuz yok 🙁 üzülme melegim kiyamam sana sana bolca dua edicem ins herseyin yolunda gider melegim bnmkızz üzdün beni de yawww kıyamam balma zor tabi aile hasreti çekmek bide memleket hasretii canım benimm yawww
ucak parasi tam denk gelmedi gülüm hayat pahali öyle ha diyince gidemiyor insan iste ama kardesleirm annem babam burnumda tütüyor 🙁 bide bu sene sünnet var yigenlerimin ikiside olcak ablam cok istiyor ama nasip iste
insallah cnm beni sevindirir bu mayis gelirde insallah melegim 🙂
insallah cnm allah ragzi olsun bende öyle istiyorum hayirlisi cnm bakalim nasipse giderim nasip deilse surdan suraya gidemencanım hiç belli olmaz bir yerden birşey çıkar ve gidersin. ümitsizleşip oralarda üzülme. hiç belli olmaz. biz de almanyadaki kuzenlerimin gelemeyeceği haberini alırdık bir bakardık birden gelmişler. allah maddiyatınızı denk getirsin de gelin hayırlısıyla inşallahhhh