Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eee kızlar mrs nasıl gidiyo gebelikkk anlatsana iyi ve kotu yanlarını kac ay oldu senn melek

canım daha çok yeni... 5 haftalık oldu. ilk günler kasık ağrım vardı biraz ama şimdi kalmadı. çok şükür şimdilik iyi. sadece uykuya eğilim başladı, koltukta uzanınca bile gözlerim kapanıyor. inşallah bulantı-kusma olmaz diye dua ediyorum ama şansım yok sanırım çünkü genetik olarak annem geçirmiş kız kardeşimin de çok bulantısı oldu ve kustu. kısmet bakalım. inşallah rabbim sana da göndersin meleğini

canım daha çok yeni... 5 haftalık oldu. ilk günler kasık ağrım vardı biraz ama şimdi kalmadı. çok şükür şimdilik iyi. sadece uykuya eğilim başladı, koltukta uzanınca bile gözlerim kapanıyor. inşallah bulantı-kusma olmaz diye dua ediyorum ama şansım yok sanırım çünkü genetik olarak annem geçirmiş kız kardeşimin de çok bulantısı oldu ve kustu. kısmet bakalım. inşallah rabbim sana da göndersin meleğini
amin cnm yaaaaa aminnnnn

inş. hayırlısıyla bulantın falan olmaz ve kolay bir hamişlik geçirirsin canım.....

amin canım inşallahhhhhh.... ve inşallah sen de yaşarsın bu güzel duyguyu.

adetin gecmeden once belirtiler varmıydı cnm

canım ben sadece regl bekliyordum. hiç belirtim aramadım sanırım da yoktu. çünkü tamamen regl belirtileri vardı. akntım su gibi beyaz olurdu. bu ay sarımsı ve koyuydu ama anlamadım 🙂 inşallah sen de yaşarsın bu güzel duyguyu.

Geri