AyYuzlu Daimi Üye Üye 15 Nisan 2010 #48.321 dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... canım ck uzuldu ya gecmiş olsun
dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... canım ck uzuldu ya gecmiş olsun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Nisan 2010 #48.322 Allah sabır versin canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum ...
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 16 Nisan 2010 #48.323 dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... ayyyy olamz yaa yıkıldm resmen rabbim sabır versinn bitanem benimmm yaa nediycemi bilemiyorumm inanki kelimeler yetersiz kalıyo inş rabbim veir meleğini canımm
dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... ayyyy olamz yaa yıkıldm resmen rabbim sabır versinn bitanem benimmm yaa nediycemi bilemiyorumm inanki kelimeler yetersiz kalıyo inş rabbim veir meleğini canımm
burcums Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #48.324 dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... allah sabır versin canım.
dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... allah sabır versin canım.
sılam_nisa Hamiş Melek 16 Nisan 2010 #48.326 dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... canım Rabbim sabrını versin ne denilebilir bilemiyorum inan çok üzüldüm..
dilara1' Alıntı: kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu. Genişletmek için tıkla ... canım Rabbim sabrını versin ne denilebilir bilemiyorum inan çok üzüldüm..
sılam_nisa Hamiş Melek 16 Nisan 2010 #48.327 tweety8378' Alıntı: sevilaycım naber?? bizden başka kimse yok Genişletmek için tıkla ... he canım ya bende şimdi geldim dilaranın olayını gördüm çok üzüldüm..
tweety8378' Alıntı: sevilaycım naber?? bizden başka kimse yok Genişletmek için tıkla ... he canım ya bende şimdi geldim dilaranın olayını gördüm çok üzüldüm..
sılam_nisa Hamiş Melek 16 Nisan 2010 #48.329 ben preseede başladım dün ve tabi çalışmalara eeeeee artık spermler yumurtalarımın cazibesine dayanamayacak sıraya girecekler
ben preseede başladım dün ve tabi çalışmalara eeeeee artık spermler yumurtalarımın cazibesine dayanamayacak sıraya girecekler
sılam_nisa Hamiş Melek 16 Nisan 2010 #48.330 TWEETY;kıssss nereye gittin?gel bakim buraya yoksa ağlarım bak