herkese hayırlı cumalar , rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin ......
pre seed im geldiiii...
rabbim vesile kılsın inşaallah ...
pre seed im geldiiii...
günaydin kizlar.....
Az önce kocacim aradi, islanda volkan patlamis. Dumanlar havayi kaplamis, havaalanlari ucak kaldirmiyor... Bizim ucak 2de ama muhtemelen kalmicak, bazi haberler acilir diyor aksama kadar ama bakalim... Moralim bozuldu, dün ve bu sabah bisürü hazirlik yaptim. Moralim baya bozulduu....
Bizim mekani girimde ne$em yerine gelsin dedim... Bi de ne göreyim... Dilaramin aci haberi....
Offfffffffffffffffffff
herkese hayırlı cumalar , rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin ......
pre seed im geldiiii...
canim sanada hayirli cumalar....insallah hersey diledigin gibi olur...

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

kızlar benı hamılelık lıstesınden sılebılırsınız......... Bugün doktora gıttım..... Kalbı atmıyorduuu.
canlar hepinizi şimdiden çoooooooooookkkk öpüyorum ben artık taaaaaaaaaaaaaaa pazartesi girerim az önce annemle konuştuk buraya geleceklermiş yarın ayyyyyyyyyyyy mutluluk manyağı oldum.......yarın doğum günüm canım annecim babacım kutlamaya geliyor sanırım
bu arada mrs.m yavrum benim yarın seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun meleğin ve eşinle beraber nice mutlu güzel yıllara...................
pre seed im geldiiii...
Deseeeen sen ne zaman vermiştin siparişi bende dün verdim ama yarın gelcek akşam geç kalmışım kargoya yetişmedi 🙁 neyse sağlık olsun
ya birde ne diycem senin bilgin varmı kız bu preseed le ilgili tüm dünya bununla hamile kalmaya uğraşıyo acaba içinde kimyasal bişi varmıdır sperm dostu deniyor ama ya spermleri bozarsa embriyoya zarar neyim vermesin akşamdan beri bunu düşünüyorum canım yaa 🙁
Cumamız hayırlı olsun arkadaşlar....