Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kizlar.Nasilsiniz?Beni listeden silebilirsiniz,adet oldum.Bir dahaki tarihim 14 mayis.Dilarama cok üzüldüm kizlar.Ayni seyler benimde basima geliyor.Msjini görünce yikildim.Su an cok kötü o...

canım ben de iyiyim çok şükür, biraz kasık ağrısı var ve yanlarım da ağrıyor. 20 sine randevu aldık, o zaman 6 haftalık olacak kese de görünür sanırım. ama endişeliyim inşallah normal bir gebeliktir ve herşey yolundadır.

canım ya benim de kasık ve bel ağrısı var müthiş.doktor gebelikle alakası yoktur dedi.pazartesi tekrar gidince soracam yine bi baksın ne için bu ağrılar

bacım bende sana birşey sorayım...
bu sabah ilişkiden sonra benden hafif kan geldi...ilk defa böyle birşey yaşıyorum hala daha hafif hafif giliyor yani tam olarak kan değilde leke gibi kan gibi pembemsi gibi offffff çok tedirgin oldum...ilişki esnasında acıma gibi birşey hissetseydim tahriş olmuştur o yüzdendir derdim ama hiç öyle birşeyde hissetmedim...ne olduğunu bilmediğim bu durum canımı çok sıktı
bugün 28 günlük regl döngümün 14.günü yani yumurtlama günlerim...ama daha akıntım başlamadı
aranızda böyle birşey yaşayan oldumu...yardım edermisiniz

cansı drdan başka kimse doğru yanıt veremez inş hiç bişeyin yokturr

ayşegülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm canım bugün rahim filmin çekilecektiiiiiii dualarım seninle gözümün bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rabbim yardımcın olsun

allahh razı olsun tatlım senden başka kimsede hatırlamadı duaların için çok teşekkürler

canlar hepinizi şimdiden çoooooooooookkkk öpüyorum ben artık taaaaaaaaaaaaaaa pazartesi girerim az önce annemle konuştuk buraya geleceklermiş yarın ayyyyyyyyyyyy mutluluk manyağı oldum.......yarın doğum günüm canım annecim babacım kutlamaya geliyor sanırım
bu arada mrs.m yavrum benim yarın seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun meleğin ve eşinle beraber nice mutlu güzel yıllara...................

ayyy bitanem doğum günün kutlu olsunn gözün aydın şimdidennn nbice bebişli sağlklı yıllara inşallah

Selam kizlar.Nasilsiniz?Beni listeden silebilirsiniz,adet oldum.Bir dahaki tarihim 14 mayis.Dilarama cok üzüldüm kizlar.Ayni seyler benimde basima geliyor.Msjini görünce yikildim.Su an cok kötü o...

canım benim hakknda hayırlısı olsunnn inşallah sende bebişini kucakladığın günleri görürüsünn
ay evet yaa çok çok kötü acısı yüreğinden gitmiyo insanın takdiri ilahi işde yapıcak hiçbişey yok rabbim dayanma gücü versin inşşallah

Deseeeen sen ne zaman vermiştin siparişi bende dün verdim ama yarın gelcek akşam geç kalmışım kargoya yetişmedi 🙁 neyse sağlık olsun
ya birde ne diycem senin bilgin varmı kız bu preseed le ilgili tüm dünya bununla hamile kalmaya uğraşıyo acaba içinde kimyasal bişi varmıdır sperm dostu deniyor ama ya spermleri bozarsa embriyoya zarar neyim vermesin akşamdan beri bunu düşünüyorum canım yaa 🙁

bende çoook düşündüm bu konuyu , yani tamam hamile kalıyorsunda doğum yapan var mı diye , amerikadaki arkadaşıma araştıma yaptırttım, olumsuz yorum yapan yokmuşşş
Cumamız hayırlı olsun arkadaşlar....

senin de canım

hayırlısı olsun canım

hayırlıı cumalar tatlımmm inşallah vesile olurrr

selam bitanelerimm ben rahim filmini çeklidim az önce haber vereyimm dedimmm

nasıl geçti canım ,nasılsınnn

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
nisa27.............................16 Nisan
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 17 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 23-26 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
nur85............................? Mayıs
lara...............................14 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri