Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyy canım benim yaaaaa kıssssss umarım öyledir daha önce böyle birşey yaşamadım bilemiyorum artık ama bu durumda şunu anladımki demekki kuru incirin faydası çoooooook bu ay alt karın bölgem öylesine şiştiki anlatamam tın tın davul gibi oldu ama galiba ben çok yedim o yüzdende lekelenme olmuş olabilir bakalım zaman gösterecek artık
neyse olmazsa bile bir dahaki ay daha sınırlı yerim yada ballı tarçınlı çörekotlu karışımı yapmam

bende yiyorum incir günde 3-4 tane benimde daha regl bitti cumartesi günü, pazar günü yumurtlama sancıları başladı yaa, incirden mi acepp??? akşam ovulasyon testi ne çıkacak bakalım...

benim safak 15 canım daha uzunnnnn 🙁

en yakın benim şafak 2 😀

HOŞGELDİNİZ KISSSLAAAARRRRRRRRR

bende yiyorum incir günde 3-4 tane benimde daha regl bitti cumartesi günü, pazar günü yumurtlama sancıları başladı yaa, incirden mi acepp??? akşam ovulasyon testi ne çıkacak bakalım...

canımmm sen kilo vermeyede çalışmıyomuydun, bende incir kürü yapıyorum ama kilo aldırıyomudur acaba😕

HOŞGELDİNİZ KISSSLAAAARRRRRRRRR

hoşbulduk canımmmmmm

bende yiyorum incir günde 3-4 tane benimde daha regl bitti cumartesi günü, pazar günü yumurtlama sancıları başladı yaa, incirden mi acepp??? akşam ovulasyon testi ne çıkacak bakalım.
bacım benim daha döngümün 8.gün başladı sancılarım ilk önce regl ağrısı gibi bşladı arksından sancılar seğirmeler iğnelenmeler......kısssss varya incir müthiş bişiiiii.....inşallah bu ay sende kavuşursun meleğine

Geri