canım burdayımmm geldım gerı gıttımmmm regl oldum bennn![]()
üzülme bebemm kısmet başka aya, bende geliyorum peşinden çarşamba mayıs listesine aktarıcam adımı 🙂))
canım burdayımmm geldım gerı gıttımmmm regl oldum bennn![]()
icimde bi sıkıntı vr niye bilmem ama korkuyorum yaoooyyyy gülüm benim o zaman senin şuan tam günlerin kıssss sıkı tut işi çalış bol bol....hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
canım sıkılıyooooo ama benımmmm gelme sen ıstemıyommmmm yenı tarıhımı yazdırmakta ıstemıyommmmm bu ay umudum vardıııı olmadıııı hatta esım tam gelmedıyse olma ıhtımalı varmı dıye soruyo yazıkkk hala sokulmedııııı gelmıyooo agrı var damla damla gelıyooooüzülme bebemm kısmet başka aya, bende geliyorum peşinden çarşamba mayıs listesine aktarıcam adımı 🙂))
canım belki üstüne olmuşsundurcanım sıkılıyooooo ama benımmmm gelme sen ıstemıyommmmm yenı tarıhımı yazdırmakta ıstemıyommmmm bu ay umudum vardıııı olmadıııı hatta esım tam gelmedıyse olma ıhtımalı varmı dıye soruyo yazıkkk hala sokulmedııııı gelmıyooo agrı var damla damla gelıyoooo
bacım olumsuz şeyler düşünme.....Rabbim içindeki sıkıntıları hayırlara karşı çıkarsın.....boşver bacım herşeyi bol bol sıkı sıkı çalış senicimde bi sıkıntı vr niye bilmem ama korkuyorum ya
icimde bi sıkıntı vr niye bilmem ama korkuyorum ya