eveeeettt tebriklerrrrrr 🙂Kızlar az önce wc ye gittim şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş çamaşırıma bi sildim tuv.kağıdına da geldi epey bi akıntı yumurtladımmı şimdi ben 🙂
eveeeettt tebriklerrrrrr 🙂Kızlar az önce wc ye gittim şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş çamaşırıma bi sildim tuv.kağıdına da geldi epey bi akıntı yumurtladımmı şimdi ben 🙂
inşallah canım ya rabbim dualarımız kabul eder inşallahhhhinşallah arkadaşım rahim filmi cektirdiği ay hamile kalan cok var inşallah arkadaşım allah kalbindekini verisin
izgilimin nesi varki onun daha 30 u değilmi adeti benimle yakın
tuh ben bır tane koymuştum kız sen hemşıremısınyastık koy arkadaşım 2 tane yastık üst üste koy beline duvar yakınsa ayaklarını duvara daya
calış arkadaşım yumurtladın kolay gele cok calış inşallah tutarsın bebişiKızlar az önce wc ye gittim şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş çamaşırıma bi sildim tuv.kağıdına da geldi epey bi akıntı yumurtladımmı şimdi ben 🙂
hadi hayırlısı bakalım... sen başladınmı preseed eeanlaşıldı
pirenses
dentanurse
İzgill
bu ay bu melekler hamiş canımm
tamam canım sağol allah razı olsun hepınızden yoksa kafayı yıyecemtabikide canım bazen tam yumurtlama döneminde döllenme olmayabiliyo adetine yakın bir ilişkinde hamiş kalmış olabilirsin buda hemen idrara geçmez önce kanda belli olur kan değerlerinde en başta düşük çıkar..
kısss aslıgökçe doğru sölüyor neyine bakacaz.....hamişsin işte biraz baktım yinede geç yumurtlama geç döllenmedende olabilir diyorne guzel soluyon kız nıye teste cıkmıyor ama bızım yns dıye arkadfaş vardı 3 gunde yapmış cıkmadı sonra 7 gunde yapmış sılık cıkmış belkı benımkıde oyledır
bu sefar cıkıyorum kızlar ya yine tutuldum