Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrs.m canım sen kayganlaştırıcı kullanmıştın değil mi canım...
faydasınıda görmüştün galiba.....
canım verebileceğin tavsiyeler var mı..
yani yap yada yapma diyebileceğin...
korkma tatlım..herşey yolundadır inşallah..endişelenme..stres yapmamaya çalış..kendini muayene masasında ve doktor sana herşey yolunda derken hayal et ve bunu sürekli tekrarla gözlerini kapatıp..rahatlayana kadar devam et..gevşemene yardımcı olur..gözünün önüne hep doktor herşey yolunda diyeceği zamanki huzurunu getir..o anı düşün..germe kendini..
maşallah canım kaç aylık oldu....
hamişlik için verebileceğin püf noktolar var mı...
ne bileyim şöyle yaptım ii oldu ama asla şunu yapmadım diyebileceğin şeyler....
canım 3. ayım bıttı çok sükür bende 8. ayımda hamıle kaldım neler denemedım neler yemedım ama o zamanlar olmadı zaten çok streslıydım hep ocak ayında işte hiçbişi yemedım içmedım ve yumurtlama testlerı yaparak önemlı günlerde preseed kullnarak 3 defa ılıskı oldu ılıskıden sonrada hep yattım 1-2 saat saga sola dönerek okadar canım baskada bısı yapmadım ama o ayda çok streslıydım fakat vaktı gelmıs Allah ım da ol demıs ve oldu çok sükür darısı basınıza
mrs.m canım sen kayganlaştırıcı kullanmıştın değil mi canım...
faydasınıda görmüştün galiba.....
canım verebileceğin tavsiyeler var mı..
yani yap yada yapma diyebileceğin...
canım ben hamile kalmadan önceki ay kullanmıştım ama faydasını görmedim, regl geldi. hamile kalmadan önceki aylar hep tam çalıştık, ümitlendik falan ama bebiş olmadı. rabbim nasip etti çok şükür ve hiççç beklemediğimiz ve çalışmaların sadece 2 kez olduğu bir ayda geldi... yani zamanı gelince ister çok çalış ister az çalış allah bebeği gönderiyor.
sana tek tavsiyem beynini bebekle meşgul etme. inşallah rabbim en kısa zamanda sizin yüzünüzü de güldürür.