Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

korkma tatlım..herşey yolundadır inşallah..endişelenme..stres yapmamaya çalış..kendini muayene masasında ve doktor sana herşey yolunda derken hayal et ve bunu sürekli tekrarla gözlerini kapatıp..rahatlayana kadar devam et..gevşemene yardımcı olur..gözünün önüne hep doktor herşey yolunda diyeceği zamanki huzurunu getir..o anı düşün..germe kendini..

şehnazımmmm çok sağol tatlım... inşallah öyle olur. okumak bile iyi geldi. inşallah darısı sanaaaaa, dualarım sizinle.

ıyı çok sükür büyüyo teyzesı ıkılı testımızı yaptırdık sonucumuzu beklıyoruz bakalım cumartesı bellı olacak ınsallah ıyı çıkar

canımmm inşallah sonuçların mükemmel çıkar

korkma canım ınsallah hersey yolunda olacak ınanıyorum ben lütfen sakin ol

inşallahhhhhh canım inşallah.

ıyı çok sükür büyüyo teyzesı ıkılı testımızı yaptırdık sonucumuzu beklıyoruz bakalım cumartesı bellı olacak ınsallah ıyı çıkar

korkma canım ınsallah hersey yolunda olacak ınanıyorum ben lütfen sakin ol

canım 3. ayım bıttı çok sükür bende 8. ayımda hamıle kaldım neler denemedım neler yemedım ama o zamanlar olmadı zaten çok streslıydım hep ocak ayında işte hiçbişi yemedım içmedım ve yumurtlama testlerı yaparak önemlı günlerde preseed kullnarak 3 defa ılıskı oldu ılıskıden sonrada hep yattım 1-2 saat saga sola dönerek okadar canım baskada bısı yapmadım ama o ayda çok streslıydım fakat vaktı gelmıs Allah ım da ol demıs ve oldu çok sükür darısı basınıza

evet canım ne güzel dedin zamanı gelmiş..
ben de neler denemedimki soğan suları mı dersin..
incirler mi ..
çörek otu bal tatçın mı inan çok yoruldum psikolojik olarak bittim..
bende ilişkiden sonra uzun bir süre kalkmıyorum herşeyi deniyorum bakalım..
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

evet canım ne güzel dedin zamanı gelmiş..
ben de neler denemedimki soğan suları mı dersin..
incirler mi ..
çörek otu bal tatçın mı inan çok yoruldum psikolojik olarak bittim..
bende ilişkiden sonra uzun bir süre kalkmıyorum herşeyi deniyorum bakalım..
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

ah canım bende çok sey denedım ılk denemeye basladıgım zamanlar arı sütü bal polen yedım esıme keçıboynuzu pekmezlerı yedırdım neler hazırladım sonra incirler yedım ıncır suyu yaptm içtim kaç gün her duydugumu denıyodum son zamanlar bıkmıstım hiç bişi yemıcem dedım yemedımde zaten daha ıyı oldu bünyem normale döndü vallahı ama hamıle kaldıgım ay esım düznelı olarak her gün 1 ay boyunca havuç suyu içirdim kesınlıkle onunda faydasına çok ınanıyorum ama sıgara içen kısılere havuç suyu tavsıye edılmıyo esın sıgara içmiyosa bence denemelısın havuç suyu sperm hızını kalıtesını ve sayısını arttırıyomus benım esımın sperm testı sonucu ıyıydı ama yınede içirdim

ah canım bende çok sey denedım ılk denemeye basladıgım zamanlar arı sütü bal polen yedım esıme keçıboynuzu pekmezlerı yedırdım neler hazırladım sonra incirler yedım ıncır suyu yaptm içtim kaç gün her duydugumu denıyodum son zamanlar bıkmıstım hiç bişi yemıcem dedım yemedımde zaten daha ıyı oldu bünyem normale döndü vallahı ama hamıle kaldıgım ay esım düznelı olarak her gün 1 ay boyunca havuç suyu içirdim kesınlıkle onunda faydasına çok ınanıyorum ama sıgara içen kısılere havuç suyu tavsıye edılmıyo esın sıgara içmiyosa bence denemelısın havuç suyu sperm hızını kalıtesını ve sayısını arttırıyomus benım esımın sperm testı sonucu ıyıydı ama yınede içirdim

canım ben de eşime 1 aydır keçi boynuzu suyu veriyorum...
vallahi beklemelerdeyim kim bilir belki bu ay beni bir süpriz bekliyordur....

2-3 gün var işte belirtiler başlamazmıydı olsa, sadece göğüslerim şiş, o da her ay olur..

ya niye öyle düşünüyorsun... ille de belirti arama. beni hatırlamıyor musun? benim sadece regl belirtilerim vardı. herkeste olan belirti sende olacak diye birşey yok. o yüzden belirti arama canım.. hayırlısı olsun inşallahhhhh meleğin gelmiştir

Geri