Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm melislerim nasilsiniz bakalim......

allahim en kisa zamanda kucaginizi doldurur insallah o heyecani sizde yasarsiniz

kizimda bende cok iyiyiz allaha sükür 7. ayimizdayiz ve dualarimiz sizinle insallah melislerle dolar kucaklariniz canlarim benimm

slm melislerim nasilsiniz bakalim......

allahim en kisa zamanda kucaginizi doldurur insallah o heyecani sizde yasarsiniz

kizimda bende cok iyiyiz allaha sükür 7. ayimizdayiz ve dualarimiz sizinle insallah melislerle dolar kucaklariniz canlarim benimm

hoşgeldin canımmmm

iyiyim allaha şükür... maşallahhhhh iyi olmanıza sevindim. az kalmış rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inşallahhh.

canım ben de yarın 6. haftaya giriyorum ve ilk doktor kontolüne gideceğim, bu yüzden endişeliyim. inşallah herşey yolunda gider diye dua ediyorum.

canım 3-4 saat idrara çıkmamış olmalısın
sabah 11 ile akşam 7 ye kadar istediğin saatte yapabilirsin ama her gün aynı satte yapmaya çalış.

anladım canım şuan çişimi tutuyorum saat 15,30 dan beri 7 ye doğru evde oluyorum gittiğim gibi yapıcam ama içini okumaya vaktimde yok tam olarak bana izah edebilirmisin canım çünkü testi yaptığım gibi 18,55 otobüsüne çıkmam lazım eşimle buluşucamda o yüzden acelem var bana bi tarif edebilirsen sevinirim canım 🙂

ayy masallah sanada canim insallah ii seyler söyleyecek drun cok sevindim ya senin adina insallah arkandan hamis kalan cok olur...

evet canim iiyiz cok sükür en sonunda hamile oldugumun tadini cikarmaya baslayacagim ama iste kilo sorunum devam ediyo cok kilo kaybettigim icin almam lazim ama alamiyom hahaha yiyom yiyom olmuyo

ama kizim ii gelisiyomus 05.05 te randevumuz bakalim nasil gelismis benim aktif kizim...
beni yatirmiyo hic yataga girince basliyo harekete hahaha

anladım canım şuan çişimi tutuyorum saat 15,30 dan beri 7 ye doğru evde oluyorum gittiğim gibi yapıcam ama içini okumaya vaktimde yok tam olarak bana izah edebilirmisin canım çünkü testi yaptığım gibi 18,55 otobüsüne çıkmam lazım eşimle buluşucamda o yüzden acelem var bana bi tarif edebilirsen sevinirim canım 🙂

canım bu testlerde farklı olabiliyor kimi gebelik testi gibi, yani pet bardağa idrar yapıp şırıngası varsa onunla tarif edilen yere sıkman gerekiyor 5 dakikaya kadar sonuç çıkıyor ama bazıları var direk nların üzerine idrar yapıyorsun ve sonra çıkıyor çizgileri. yani görmeden bilemem. üstünde ne olduğu yazıyor canım mutlaka oku, daha doğru yaparsın.

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pembe düş.....................17 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
nur85............................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri