Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy masallah sanada canim insallah ii seyler söyleyecek drun cok sevindim ya senin adina insallah arkandan hamis kalan cok olur...

evet canim iiyiz cok sükür en sonunda hamile oldugumun tadini cikarmaya baslayacagim ama iste kilo sorunum devam ediyo cok kilo kaybettigim icin almam lazim ama alamiyom hahaha yiyom yiyom olmuyo

ama kizim ii gelisiyomus 05.05 te randevumuz bakalim nasil gelismis benim aktif kizim...
beni yatirmiyo hic yataga girince basliyo harekete hahaha

inşallahhhhhh canım hayırlısı bakalım. amiiiinnnn inşallah herkes en alt listeyi doldursun.

olsun bak bebeğin alıyormuş üzülme canım...sen yemene devam et yeter. maşallah bak yediklerinle bebişini güzel beslemişsin. allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah.
amannnn hareketli maşallah 🙂

canım bu testlerde farklı olabiliyor kimi gebelik testi gibi, yani pet bardağa idrar yapıp şırıngası varsa onunla tarif edilen yere sıkman gerekiyor 5 dakikaya kadar sonuç çıkıyor ama bazıları var direk nların üzerine idrar yapıyorsun ve sonra çıkıyor çizgileri. yani görmeden bilemem. üstünde ne olduğu yazıyor canım mutlaka oku, daha doğru yaparsın.

anladım canım benimki preseedin yanında gelen testlerden sanırım idrar testi gibi bi bakarım eve gidince ben çıkıyorum öpüyorum sizi iyi akşamlar :humble:

Geri