Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kız İzgüllü geldin mi
bacım tam girdim bağlantı koptu...bağlantı geldi tam yazıyordum elektrikler gitti....burada acayip yağmur ve dolu yağıyor hava bulutluydu ama sakindi birden indirdi yer gök su oldu...sürekli gökgürlüyor neyse nisan yağmuru şifadır derler ....

canım döngün kaç gün? Yumurtanın gelişmeden çatladığını nerden biliyorsunKlomen mi kullanıyorsun ikinci yumurta neden oluşsun ki

canım 28-29 gün döngüm yumurtamın gelişmeden çatladığını da dr.söyledi dedim ya yumurta takibi yaptırdım ultrasonla baktı sürekli ve hep hormon tahlili istemişti.Ama dr.gitmeye başlayalı daha çok stres yaptığım için bıraktım kendimiz deniyoruz artık.2.yumurta konusuna gelince dr.dediki 1 yumurtan gelişmiş 2. bir yumurta gelişmemiş ama biliyorsunki dönllenme için sadece 1 yumurta gelişimide yeterli ama bazı kadınlarda birden çok yumurta oluşuyor.Bende onu demek istedim canım :kiss:

Sanırım evet
Desenciğim bu gün dr a gittim kadın İngilterede kalmış bi süre . Preseed i biliyor musunuz dedim. Onu bilmiyormuş ama bana başka bir nemlendiriciden bahsetti sitesine girdim spermlere zarar vermez diyor. Dr um da olumsuz bakmadı preseed e bu tür şeyler genelde bitkisel diyor. Biraz daha içim rahatladı

Sanırım site kamusal engelleme kapsamında açılmıyo

evden denersin o zaman cnmmm

Geri