Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

yok canım :küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:
yanildin askom ben geldim😀
İçimi kemiren kurta da söyleyebilirmisin canikomsende haklısın canım...ama bence bir problemçıksaydı mutlaka bilinirdi herkes çok memnun zaten ilk önce kullanacağın ürüne inanmalısın
benim preesed konusunda herhangibir şüphem yok bugün elimde olsa bugün kullanırım...
bacıııııııııııııııııııııııım hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kaçaaaaaaaaaak çalışmalar hızlı galiba eeeee nasılsın anlat bakiiiiimmeraba canlarımm
meraba canlarımm
Ayşem gülüm nerede?
evet yaaaaa nerede bu kıssssss......ayşegül duruyo duruyo sonra bir giriyo pir giriyo yani KISSSSSSSSSSSS gel bakiiiiiim artık flimde çektirdin gel bacım yoksa kendini gece gündüz çalışmalaramı vurdun
bu saat oldu hala kalabalıklaşmadık....sadece üçümüz varız
heeee bacım söliiiiim hangisine bunamı şunamı yoksa onamı kıssssss oooooooo senin içini kurtlar götürüyo bacım kov bakiiiiim hepsini karart şu gözlerini hadi gülüm bu kadar ince düşünme bak kaç kişi var deneyen ve memnun kalanİçimi kemiren kurta da söyleyebilirmisin canikom
hb canim benim valla firsat buldukca giriyorum birazdan yine gidecem namaz kilicam senin durumlar nasil cnm benimgülyüzlüm papatyam hoş geldin canım....
yoktun uzun zamandır canım..
bacıııııııııııııııııııııııım hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kaçaaaaaaaaaak çalışmalar hızlı galiba eeeee nasılsın anlat bakiiiiim
Ayşem gülüm, özlenilenim hg
vallaha bacim anca firsat bulabiliyorum birazdanda kalkicam yemek namaz is cocuk almaya gidecem ana okulna aha böyle geciyor zamanim sen ne yapiyorsun kuzumhoşgeldin bacım nerelerdesin sen bakiiiiiiim