olmazmisin balim insallah sen ben izgil aysegül cozy insallah bu ay hamislerimizin arasinda oluruz amingülyüzlüm ben de varmıyım aranızda kuzucuğum....
olmazmisin balim insallah sen ben izgil aysegül cozy insallah bu ay hamislerimizin arasinda oluruz amingülyüzlüm ben de varmıyım aranızda kuzucuğum....
evet bacım ilk defa yaşıyorum ama ben yediklerime bağladım bol bol incir kaşık kaşık .çörekotlu tarçınlı bal sumak terbiyeli soğan........

hadi bakalim artik bana müsade kizimi anaokulundan alicam canlar sonra yemek yapicam ordan is güc derken kocam gelicek isler beni bekliyor umarim bu ay ümitlerimiz yerle bir olmaz insallah dularimiz kabul olur allaha emanet olun saglicakla kalin bye 🙂

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

İzgil bacım kısss dünkü gibi bugünde şeffaf akıntım oldu benim bu akşam evde ekşın var anlaşıldıama preseedi kullansammı kullanmasammı karar veremedim hala :küstüm:

kıssss tabi kullan preesed zaten spermlerin uzun süre yaşamasını sağlıyo kullan bacımİzgil bacım kısss dünkü gibi bugünde şeffaf akıntım oldu benim bu akşam evde ekşın var anlaşıldıama preseedi kullansammı kullanmasammı karar veremedim hala :küstüm:
Soğanı terbiyeli yemen iyi olmuş
Bi de terbiyesiz yesen nolurdu kimbilir![]()